Kolosej
Film distribucije 2i Film

Neverjetni 2 3D

animirana družinska domišljijska pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 14.6.2018, Kolosej Ljubljana
1h 58min / 118min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Brad Bird
Režija: Brad Bird
V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini, je mama Helena v centru pozornosti, medtem, ko je oče Janez je heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo družina Neverjetni.

Po 14ih letih se vračajo Janez, Helena, Violeta, Brzi in Jakec Bulc, ali družina Neverjetni in nadaljujejo svojo zgodbo natanko tam, kjer so jo zaključili. Po uspešno opravljeni misiji in reševanju sveta, ter uničenem domu, se skušajo vrniti v tirnice vsakdanjega družinskega življenja. Kot družina so še bolj povezani, kot kadarkoli. A Spodkopač še ni rekel zadnje in z novim delom se vrača in tako z njim tudi ponovna grožnja svetu.

Od leta 2004, ko je na velika platna prišel prvi del o superjunaški družini, smo priča porastu zgodb o superjunakih. A zgodba o družini Neverjetni je v bistvu zgodba o vsaki družini in zato se nas tako dotika in nam je blizu. Oče Janez Bulc, oziroma g. Neverjetni se ubada s problemom, kje bi lahko dobil službo, kako naj plača račune in ko jim sovržnik uniči hišo, mora 5 članski družini poiskati tudi streho nad glavo.

V drugem delu se vloge obrnejo in tokrat pride na svoj račun mama Helena, oziroma Elastika, ki prevzame vlogo superjunakinje, da bi povrnila ugled Neverjetnim in zato oče Janez ostane doma in skrbi za družino. Oče sprva z lahko to prevzame nalogo in misli, da bo vsemu zlahka kos, le da bi Elastika spet povrnila ugled Neverjetnim. A seveda se izkaže, da trije otroci niso lahek zalogaj.

Tudi Elastika nima lahke naloge, saj se v novem delu prikaže nova grožnja, nov, še bolj sofisticiran nepridiprav, ki ima moč manipulacije z drugimi celo na daljavo. In ravno ta preizkušnja, premagati zahtevnega zlobneža, lahko vrne Neverjetne na položaj reševanja pred zlobneži. Pa bo Elastiki uspelo?

Prvi del Neverjetni, ki se je v kinih odvrtel pred 14imi leti, je bil prvi Disneyjev celovečerni animiran film, sinhroniziran v slovenščino. In glavne vloge so z veseljem po vseh teh letih ponovno prevzeli enaki glasovi, nekaj pa je tudi novih, a nič manj odličnih poosebljanj karakterjev te legendarne akcijske animirane pustolovščine: LOTOS VINCENC ŠPAROVEC kot Janez Bulc, oziroma g. Neverjetni, NINA VALIČ kot Helena Bulc, oziroma Elastika, NATAŠA TIČ RALIJAN kot Violeta, oziroma Vivi Bulc, ROK SUHADOLC kot Brzislav Bulc, oziroma Brzi, ALENKA TETIČKOVIČ kot Evelina Dimnik, ROK KUNAVER kot Ledeni, ŽIGA SAKSIDA kot Elda Moda, ROK MLINAR kot Toni Ravnikar, ŽIGA BUNIČ kot Drobilničar, DAMJANA GOLAVŠEK kot Ambasadorka, NIKO GORŠIČ kot Vinko Dimnik, ANA HRIBAR kot Vrzel, in drugi. Odlično sinhronizacijo so opravili v Studiu Ritem, pod režisersko taktirko Nine Kaludjerović.


Opozorilo: V filmu Neverjetni 2 je več prizorov s svetlobnimi učinki, ki lahko vplivajo na ljudi z epilepsijo zaradi svetlobne preobčutljivosti in drugimi oblikami svetlobne preobčutljivosti.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.