Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Nevarnost iz globine

triler
Podnapisi
Na sporedu od: 18.8.2016, Kolosej Ljubljana
1h 27min / 87min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Anthony Jaswinski
Režiser akcijskih trilerjev Neznanec, Nonstop in Nočni lov predstavlja napeto zgodbo o drzni deskarki Nancy, ki se poda v boj z valovi na osamljeni plaži. Na žalost si je sinjemodro plitvino za svoje lovišče izbral velikanski beli morski pes, ki mu Nancy komaj uide na bližnjo čer. Ranjena in obupana najprej čaka na pomoč, toda ko vidi, da se približuje plima, mora zbrati pogum in skovati načrt, kako bo ušla na varno ter premagala zloveščo nevarnost iz globin.

Najbrž ni človeka, ki je po ogledu filma Žrelo naslednji dan brezskrbno zaplaval v morju. Film Žrelo je postal kultna grozljivka in požel ogromno pohval filmske kritike, danes pa velja za enega prvih filmov, ki so si zaslužili znamenito oznako blockbuster. Samo v ZDA je zaslužil neverjetnih 260 milijonov dolarjev, kar bi dandanes ob upoštevanju inflacije pomenilo dobro milijardo dolarjev. S tem si je ta klasika prisvojila sedmo mesto med najbolj gledanimi filmi vseh časov. To poletje se za čas zasluženega dopusta pripravite na namakanje v plitvini, saj nam bo družba Sony Pictures postregla novo dozo morske groze – Nevarnost iz globine, ki že zdaj velja za Žrelo nove generacije kopalcev.

Glavno vlogo v filmu je odigrala superseksi zvezdnica Blake Lively, ki je najbrž najbolj znana po vlogi Serene Van der Woodsen v priljubljeni najstniški seriji Opravljivka. Film so posneli na čudoviti obali malega vulkanskega otoka Lord Howe v južnem delu Tihega oceana, približno 600 km vzhodno od avstralske obale. To je bil drugi film, v katerega je Blake Lively privolila, odkar je postala mama, in po prvih fotografijah lahko mirno sklepamo, da bomo z veseljem spremljali njeno novo filmsko pustolovščino.

V napeti grozljivki igra Nancy, ameriško deskarko, ki se nekega dne odloči, da bo sama uživala v deskanju na samotni obali. Nenadoma jo napade veliki beli morski pes in Nancy se znajde v plitvini, na skali nedaleč od obale. Čeprav je kopno oddaljeno le kakšnih dvesto metrov, ne more kar odplavati do obale, saj okoli skale ves čas preži morski pes.

Režiser filma Nevarnost iz globine je Jaume Collet-Serra, ki ga poznamo po grozljivkah Hiša voščenih figur in Sirota ter po akcijskih trilerjih Neznanec in Nonstop z Liamom Neesonom. Ob Blake Lively, ki je dobesedno v vsakem prizoru filma, bomo našli v stranskih vlogah še Oscarja Jaenado in Sedono Legge.

Komentarji

13.6. 2016 ob 16:40

to je grozljivka.

— horror
2.7. 2016 ob 10:03

Odlično. Komaj čakam ta film.

— Leone
4.8. 2016 ob 15:29

se že veselim

— maj
6.8. 2016 ob 21:13

Fajn kumi čakm

— Tilen
11.8. 2016 ob 14:25

Too jee grozljivkaaa

— Horror
14.8. 2016 ob 16:02

Ful dobra grozlivka.

— Dog🐶🐩🐶
17.8. 2016 ob 18:37

Nekaj me zanima ni komentar koliko staneta 2 karti za nevarnost iz globine za jutri

— Nina
21.8. 2016 ob 13:54

Svetoven film.

— Neznana
21.8. 2016 ob 16:36

ful kul spon dbest

— rozica
2.9. 2016 ob 8:14

Film si moram ogledati,kajti tudi sam sem ljubitelj trilerjev.Tudi film Žrelo sem si ogledal pred mnogimi,mnogimi leti.

— Jugo
3.9. 2016 ob 21:48

Film mi je bil zelo všeč in si ga bom verjetno pogledale še kakšnih 190-krat, kljub temu, da je bila vsebina malo žalostna.

— Sara
9.9. 2016 ob 13:02

Super film, resnično vreden ogleda. Že reklama je bila dobra, pa sem mislila, da bo film slabši glede na vsebino. Pa ni bil, bil je še mnogo boljši od reklame. Prav presenetljivo strašno dober film.

— Sandra

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.