Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Nevarni let

Plane
triler
Podnapisi
Na sporedu od: 26.1.2023, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Charles cumming, J.P. Davis
V napetem akcijskem trilerju Nevarni let, pilot Brodie Torrance (Gerard Butler) reši potnike na letalu pred udarom strele tako, da zasilno pristane na otoku, na katerem vlada vojno stanje. Kmalu pa ugotovi, da je bilo preživetje zasilnega pristanka le zacetek. Ko vecino potnikov ugrabijo nevarni uporniki, je edina oseba, na katero se Torrance lahko zanese, obtoženi morilec Louis Gaspare (Mike Colter). Da bi rešil potnike bo Torrance potreboval Gasparejevo pomoc, kmalu pa bo tudi izvedel, da pri obtoženem morilcu ni vse tako, kot izgleda na prvi pogled.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.