Kolosej
Film distribucije Fivia

Neskončna lepota

komična drama
1 nominacija za oskarja
Podnapisi
2h 22min / 142min
Leto: 2013
Država: Italija, Francija
Jezik: italijanščina
Scenarij: Paolo Sorrentino in Umberto Contarello
Jep Gambardella, očarljiv moški v zrelih letih, je v mladosti napisal roman, za katerega je pred leti prejel pomembno nagrado in kasneje sloves frustriranega pisatelja. Na terasi svojega rimskega stanovanja prireja razkošne zabave za visoko rimsko družbo, vendar se po nepričakovanem stiku s preteklostjo prične spraševati, kaj v življenju zares šteje. Za svoj 65. rojstni dan se zave praznosti dekadentnih zabav in ničevosti ljudi, ki ga obkrožajo, ter minljivosti življenja. Film je od Evropske filmske akademije prejel nagrado za najboljši film leta, najboljšo režijo, najboljšo moško vlogo ter montažo.

Komentarji

3.10. 2020 ob 9:40

lepo

— pussy

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.