Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Nekoč so bili ljudje

Nekoč so bili ljudje
drama
Na sporedu od: 21.10.2021, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2020
Država: Slovenija
Jezik: slovenščina
Scenarij: Tommaso Santi, Goran Vojnovic
Režija: Goran Vojnovic
Leo je Italijan, ki živi v Sloveniji. Vucko je Bosanec, ki je kot otrok pribežal v Slovenijo. Leo v Sloveniji vztraja zaradi bivše žene Tanje in sina Luka, v upanju, da bodo spet postali družina. Ko jima banka odkloni obljubljeno posojilo za obnovo restavracije, sta Leo in Vucko prisiljena sprejeti ponudbo prevaranta Giannija. Ukrasti morata njegov tovornjak, da lahko Gianni pobere denar od zavarovanja. A namesto Giannijevega tovornjaka Leo in Vucko ukradeta tovornjak poln beguncev. Begunec Vucko in migrant Leo tako nehote postaneta krojilca usode podobno nesrecnih ljudi. Da bi rešila svoje financne težave, se jih odlocita prodati. In ce se sprva še zdi, da jima za begunce ni vseeno, je iz dneva v dan v Leu in Vucku vse manj cloveškega.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.