Kolosej
Film distribucije Slovenski filmski center

Ne čakaj na maj

komedija
Na sporedu od: 1.8.1957, Kolosej Ljubljana
1h 50min / 110min
Leto: 1957
Država: Slovenija
Scenarij: František Čap
Režija: František Čap
Ponovno srečanje z liki iz Vesne. Vesna je na semestrskih počitnicah v gorah pod nadzorom tete. Nenadejano srečanje Vesne z njenim fantom vznemiri njeno družino, ki se odloči, da se mora Vesna poročiti, saj pričakuje otroka. Nesporazum pride prav mladima, ki se odločita zares poročiti. Drugi podatki o filmu

Komentarji

28.7. 2005 ob 20:19 zvezdica

Lep film iz zivljenja mladine. Tkih ne snemajo vec res skoda da se ne snema vec filmov sej sedaji ki se snemajo ne dosezejo nivoja takih kot je ta .Res skoda za nso filmsko industrijo ki je dozivela tak zaton. Lepo bi bilo ce bi se pojavil kak pameten reziser in posnel kak lep domac filem brez nasilja in grozot ki jih je ze vsak dan dovolj vsebina naj bi bila lahkotna saj se da tak film lepo slediti in je lepo pomirilo.Tema naj bi bila iz danasnjih dni starinska vsebina ni vec in. Kot tudi nasilje.TAKO JE MOJE MNENJE!

— joze
4.8. 2005 ob 7:57

Film ne čakaj na maj sem že gledala in morem rečt da je film zelo dobr!! Narediti bi bilo treba še kakšen film, ki bi bil podoben filmu ne čakaj na maj!!!

— Irena
9.8. 2005 ob 17:55

temu se reče film.da se lahk nasmejiš in je dokaz da je lahko zanimiv tudi brez nasilja ki je danes prisoten skor v vseh filmih.takih filmov kot je ta ,danes manka.

— jojo
4.10. 2006 ob 18:41 zvezdica

Nadaljevanje zgodbe iz filmma Vesna.Osebno mi je ta del še bol zanimiv.Res žalostno,da danes nismo zmožni narest tazga dobrga filma.Tale film je enostavno najbolši zarad vseh stvari-besedilo,posn etki...Vedno me sprav v dobro volo.Ga znam že na pamet pa ga še vedno zelo rada pogledam in ob tem tud premislm komentarje,ki se pojavjo v filmu.svaka čast usej ekipi pred tolkimi leti.tazga filma ne bo več nkol-tok dobrga.dejte pogledat,če še niste

— larči
14.6. 2007 ob 13:35

ah... kaj naj rečem vem da je ful uredu ampak nisem ga še pa gleadala ampak ga bom jutr al pa cez teden dni

— kurica
29.12. 2009 ob 14:30

Tudi meni je film zelo všeč, ker povdarja, ljubezen, skromnost, zadovoljnost z malim, najde se tudi nekaj prizorov, ki ponazarjajo podobo Lj nekoč, je letenje in padalstvo, smučanje, nekaj malega glasbe, skratka veliko pozitivnih stvari spravljenih skupaj, kar naredi film zelo dober in je prava paša za ušesa, oči in dušo.

— matic
24.7. 2011 ob 23:25

film je ful hud, kar pa je pri slovenskih težko. všeč mi je da je črno-bel, pa še kr dost romantike so not vrgl za slovenijo.

— coco channel

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.