Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

(Ne) profesionalec

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 25.2.2016, Kolosej Ljubljana
1h 22min / 82min
Leto: 2016
Jezik: angleščina
Scenarij: Phil Johnston, Peter Baynham, Sacha Baron Cohen
Režija: Louis Leterrier
Ustvarjalci obešenjaških komedij Ali G,Borat in Diktator predstavljajo zabavno zgodbo o bratih, ki sta po ločitvi v sirotišnici ubrala povsem drugačni življenjski poti. Sebastian je postal vrhunski vladni agent, Normanova največja dosežka pa sta velika družina in strastno nogometno navijaštvo. Po skoraj treh desetletjih ločitve Norman znova najde brata, vendar ga zmoti sredi pomembne naloge, zato se znajdeta na begu pred oblastmi in neusmiljeno zločinsko organizacijo. Norman je kljub pomanjkanju koristnih talentov odločen, da bratu sledi na vsakem koraku in pomaga po najboljših močeh, kar povzroči obilico komičnega kaosa.

Nominiranec za oskarja in dobitnik zlatega globusa Sacha Baron Cohen – ustvarjalec nepozabnih in legendarnih likov, kot so Borat, Bruno, Ali G in Diktator – se letos vrača v popolnoma drugačni vlogi. Nobby Butcher je večno brezposelni nogometni huligan, ki mora nenadoma rešiti svet. Nobby ima vse, kar bi si lahko želel moški iz Grimsbyja, kar med drugim pomeni enajst otrok in najlepše dekle na severovzhodu Anglije (Rebel Wilson). Samo nekaj pogreša: mlajšega brata Sebastiana (Mark Strong), ki ga Nobby išče že 28 dolgih let, odkar so ju ločili, ko sta bila še otroka. Po prvem katastrofalnem srečanju, med katerim Nobby pomotoma uniči življenje Sebastianu, se brata znajdeta na begu in postopno razkrijeta zaroto za uničenje sveta. Da bi Nobby rešil človeštvo, pa tudi svojega brata, se poda na globalno misijo ter se povsem spremeni iz popolnega idiota v uglajenega tajnega agenta.

Komentarji

26.2. 2016 ob 19:48

Zelo dobra komedija, navdušena sem! Zelo napeta, smešna in zanimiva komedija. Priporočam ogled!

— Klementina
7.3. 2016 ob 6:48

Noorooo dobra komedija. Nasmeješ se iz srca. Vredno ogleda!

— Neja
8.3. 2016 ob 8:16

ful dober film. zih grem gledat. priporočam

— ana
12.3. 2016 ob 22:38

zakon

— hahah super je!
14.4. 2016 ob 9:27

po dolgem času spet komedija pri kateri se res smeješ od začetka do konca.

— Nina
27.12. 2016 ob 23:17

Od*ukan film totalno

— Drago

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.