Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Nasmeh

Smile
grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 29.9.2022, Kolosej Ljubljana
1h 55min / 115min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Parker Finn
Režija: Parker Finn
Jeseni na velika platna prihaja srhljivka z naslovom Nasmeh, ki spremlja psihoterapevtko, čigar um se, potem ko je bila priča travmatičnemu dogodku njene pacientke, obrne proti njej. Srhljivko je režiral in napisal scenarij Parker Finn, v glavnih vlogah pa zaigrajo Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey, Kal Penn in Rob Morgan. O ZGODBI: Potem ko je bila priča bizarnemu in travmatičnemu dogodku, v katerega je bila vpletena njena pacientka, dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) pričenja doživljati zastrašujoče dogodke, ki jih ne zna pojasniti. Ko pa grozovit strah začne prevladovati njeno življenje, se mora Rose soočiti s svojo zaskrbljujočo preteklostjo, da lahko preživi in pobegne svoji grozljivi novi resničnosti.

Komentarji

30.7. 2022 ob 18:11

Zvrst filma =
Grozljivka
Lep ogled filma

— Kolosej
20.9. 2022 ob 19:11

Ne priporočamo tega filma :(

— Kolosej

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.