Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Nasilna noč

Violent Night
akcijska komedija
Pazite se! Prihaja Božiček!
Podnapisi
Na sporedu od: 1.12.2022, Kolosej Ljubljana
1h 54min / 114min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Pat Casey, Josh Miller
Režija: Tommy Wirkola
Ko skupina plačancev na božični večer napade posestvo premožne družine, mora Božiček vskočiti, da reši dan.

Miren in vesel božič? Letos zagotovo ne! V začetku decembra v kina prihaja akcijska komedija z naslovom Nasilna noč, ki spremlja Božička, ko mora rešiti zajete talce. In seveda rešiti božič!

Od produkcijske hiše 87North in producentov filmov Nihče, John Wick, Atomska blondinka, Deadpool 2, Hiter kot strel in Hitri in drzni: Hobbs in Shaw prihaja temačna praznična akcijska komedija, ki sporoča, da je treba vedno staviti na rdečo. V glavnih vlogah zaigrajo David Harbour, dobitnik emmyja John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson in Beverly D'Angelo. Akcijsko komedijo je režiral norveški režiser Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters, franšiza Dead Snow), producenti so Kelly McCormick, David Leitch in Guy Danella. Izvirni scenarij sta napisala Pat Casey in Josh Miller, pisca akcijske avanture Ježek Sonic.

O ZGODBI:

 Ko na božični večer ekipa plačancev vdre na posestvo bogate družine in vse prisotne v hiši zajame za talce, ekipa zlobnežev ni pripravljena na presenečenje – prišel je namreč Božiček (David Harbour - Črna vdova, serija Stranger Things), ki bo moral rešiti dan in… božič

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.