Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Največji šovmen

biografska glasbena drama
Film je prejel Zlati globus za najboljšo originalno pesem, ter nominacijo za oskarja!
Podnapisi
Na sporedu od: 28.12.2017, Kolosej Ljubljana
1h 45min / 105min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Michael Arndt, Jenny Bicks, Bill Condon
Režija: Michael Gracey
Režiser Michael Gracey se predstavlja z biografskim muzikalom, v katerem bo glavno vlogo odigral Hugh Jackman, vsem poznan kot Wolverine. Jackman bo upodobil lik najbolj poznanega šovmena na svetu, P. T. Barnuma, ki je zaslovel s predstavo "The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth", mnogi pa mu pravijo kar "oče šovbiznisa". Zgodba govori o vizionarju, politiku, šovmenu in poslovnežu iz 19. stoletja P. T. Barnumu, ki je ustvaril cirkus po imenu Barnum in Bailey Circus, ta pa je ostal poznan kot največji spektakel na svetu.

Komentarji

7.2. 2018 ob 17:32

najbojša predstava v letu zelo navdihujoca in zanimiva film priporocam vsem ki obozujejo najboljse filme
super

— j.k.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.