Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Nafaka

Nafaka
drama
Zgodba o letih prevar
1h 50min / 110min
Leto: 2006
Država: BiH
Scenarij: Jasmina Duraković
Zelo različni, a vendarle na nek način močno povezani stanovalci sarajevske stanovanjske četrti skušajo vsak na svoj način preživeti vojno in se soočiti s travmatičnimi posledicami. Kljub tragedijam, ki jih vsak dan doživljajo, še vedno ohranjajo upanje na boljšo prihodnost, kljub občasnim sporom pa je prav medsebojno zaupanje edino, kar jim v nečloveških razmerah ohranja upanje v življenje. Film se je predstavil tudi na zadnjem LIFFu.

Komentarji

25.12. 2006 ob 12:08

ta film bo se dober, moram iti pogledat

— =)
29.12. 2006 ob 22:21

film sm že gledu, govori tudi kako lahko vojna vpliva na človeka in na njegovo življenje bolš da si to ogledate se boste kei naučil o vojni na balkanu

— dobr film!!!
19.12. 2015 ob 17:11

Hmm, ta film sem si ogledala, ko sem bila še nekako punca. Stara sem bila 12. Zelo je bilo dobro in vredno ogleda. No sicer je bilo malce ampak res malce strašljivo in nekako čudno. Drugače je bilo zelo zelo lepo. In ja film je prišel 4 dni pred mojim rojstnim dnevom. Res, resss čudovit film!

Odlično je bilo!
In upam, da bo še kdaj na sporedu!

Patricija

— Patricija

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.