Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Moški

Men
srhljivka
Zaradi občutljivih prozorov ne priporočamo ogled mlajšim od 16 let.
Podnapisi
Na sporedu od: 14.7.2022, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2022
Država: Anglija
Jezik: angleščina
Scenarij: Alex Garland
Režija: Alex Garland
Po skrivnostni smrti svojega moža se Harper (Jessie Buckley) odpravi v samoten dvorec, kjer se skuša spopasti s svojo preteklostjo, ki jo preganja. Vendar ji nekdo ali nekaj iz okoliških gozdov preprečuje, da bi doživljala mir. Niz motečih dogodkov z doslej neznano silo vzbudi strahove in temne spomine, bivanje v idiličnem dvorcu pa se spremeni v njeno najhujšo nočno moro.

Na režiserski stolček je sedel Alex Garland, ki je za grozljivko tudi napisal scenarij (pod režijo in scenarij se je podpisal za filma Ex Machina in Uničenje).

V glavnih vlogah zaigrata Jessie Buckley in Rory Kinnear.

Komentarji

29.6. 2022 ob 10:07

Gledal včeraj. dobro. Kar presenečen.

— Oliver

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.