Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Misija: Nemogoče - Odpadniška nacija

akcijski pustolovski triler
Podnapisi
Na sporedu od: 6.8.2015, Kolosej Ljubljana
2h 11min / 131min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Christopher McQuarrie, Bruce Geller
Režiser akcijskega trilerja Jack Reacher na velika platna prinaša novo nemogočo nalogo skupine agentov pod vodstvom neustrašnega Ethana, ki se tokrat znajdejo v navzkrižnem ognju dveh sovražnikov. Z ene strani jim grozi ukinitev, ki jo zahteva stihijski šef CIE, na drugi strani pa se Ethana želi odkrižati skrivnostna teroristična organizacija Sindikat. S pomočjo iznajdljive Ilse Ethanu uspe pobegniti iz ujetništva, nato pa zbere staro ekipo in na lastno pest organizira dokončni spopad s Sindikatom, katerega člani se izkažejo za zelo trdoživega in smrtonosnega nasprotnika.

19 let po prvem delu akcijske franšize se obeta novo poglavje dih jemajočih prizorov na robu mogočega. Glavni protagonist bo ponovno Tom Cruise, ki pogumno vztraja pri snemanju brez dvojnika.

Enota za nemogoče misije se bo v prihajajočem petem delu soočila z njihovo daleč največjo grožnjo. Na muho jih bo vzel Sindikat, skoraj mistična organizacija morilcev in odpadniških agentov, ki so skrenili s poti. So namreč enakovredno izurjeni in prav tako smrtonosni. Po uradni razpustitvi ENM Ethan zbere svojo ekipo za morda zadnjo in brez dvoma najbolj nevarno misijo – za vsako ceno morajo dokazati obstoj skrivnega Sindikata in ga uničiti.

Komentarji

1.7. 2015 ob 9:54

Odpadniška AKCIJA? Nation?

— Jabber
30.7. 2015 ob 17:36

Film izgleda super!Komaj čakam na ponedeljek (3.8)Da ga bom šel gledat

— ETHAN
9.8. 2015 ob 20:30

Film kar ok. Sploh pa ni ok kupovanje kart, kjer moraš stati v vrsti med ostalimi, ki kupujejo kokice in pijačo. Potem tudi prodajalke ne obvladajo programa za prodajo kart. In ne nazadnje, zunaj 34 stopinj dvorana ni hlajena ali pa je ragulirano previsoko. Torej začetek konca.

— Mirko
16.8. 2015 ob 17:44

Odličen film, priporočam ogled!

— Mojca
17.8. 2015 ob 7:30

Najboljša misija po 1. delu. Ženski lik je super dodatek, negativec skoraj tako dober kot v 3. delu. Ta ekipa Ethan, Benji, Luther, Brandt (mogoče še Ilsa v prihodnje?) je super.

Včeraj neprijetno presenečenje : vstopnice se ne prodajajo kot včasih, ampak v dolgih vrstah pri avtomatih za pokovko in pijačo ? Zaradi tega skoraj zamudila začetek filma. Poleg tega precej pokovke v zadnjih vrstah kina...nepočiščeno.

— filmi
27.12. 2015 ob 19:55

ful dobr nism ga su se gledat upam da mi bu vsec glejte rogue nation

— mark škripec
9.8. 2021 ob 8:42

ta misija nemogoče je že skor ZF
drugač pa dobra akcija

— gandalf

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.