Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Misija nemogoče - Maščevanje

Mission Impossible - Dead Reckoning
akcija
Podnapisi
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Bruce Geller, christopher McQuarrie
Film je režiral Christopher McQuarrie, ki je napisal tudi scenarij. V glavni vlogi neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta znova zaigra Tom Cruise, vraca se del igralske ekipe iz šestega dela, prihajajo pa tudi novi obrazi.

Prihodnje leto na velika platna prihaja nadaljevanje ene uspešnih filmskih franšiz - sedma misija nemogoče - v glavni vlogi Toma Cruisea v akcijski pustolovski srhljivki z naslovom Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del.

Film je režiral Christopher McQuarrie, ki je napisal tudi scenarij, v glavni vlogi neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta znova zaigra Tom Cruise, vrača se del igralske ekipe iz šestega dela, prihajajo pa tudi novi obrazi.

Komentarji

28.6. 2022 ob 21:23

Nisem se gledala

— Ida Weiss

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.