Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Poletna nevihta

akcijska pustolovska srhljivka
Podnapisi
1h 38min / 98min
Leto: 2004
Država: Nemčija
Jezik: angleščina
Scenarij: Marco Kreuzpaintner, Thomas Bahmann
Tobi in Achim, najboljša prijatelja in člana veslaškega društva, se že veselita poletnega kampiranja in sledečega tekmovanja. Toda ko Achimova zveza s punco Sandro postaja vse tesnejša, Tobi ugotovi, da ga na prijatelja vežejo veliko globlja čustva, kot si (mu) upa priznati. Težave in zmedo še poveča Sandrina prijateljica Anke, ki pokaže zanimanje za Tobija, ki se mora dokončno soočiti s svojimi občutki in predsodki drugih.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.