Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Mikavne igre

Irresistible
komična drama
Podnapisi
1h 41min / 101min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jon Stewart
Režija: Jon Stewart
Letošnja jesen bo obarvana tudi malce politično, saj oktobra na velika platna prihaja komična drama, ki predstavlja zgodbo, kako majhno mestece v ameriški državi Wisconsin postane glavna atrakcija sodobnega političnega cirkusa. Komedijo je režiral in napisal scenarij ameriški komik, voditelj in igralec Jon Stewart, v glavnih vlogah pa zaigrajo nominiranec za oskarja Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper in Mackenzie Davis.

Letošnja jesen bo obarvana tudi malce politično, saj oktobra na velika platna prihaja komična drama, ki predstavlja zgodbo, kako majhno mestece v ameriški državi Wisconsin postane glavna atrakcija sodobnega političnega cirkusa.

Komedijo je režiral in napisal scenarij ameriški komik, voditelj in igralec Jon Stewart, v glavnih vlogah pa zaigrajo nominiranec za oskarja Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper in Mackenzie Davis.


O ZGODBI:

Ko najvišji strateg demokratičnega nacionalnega odbora Gary Zimmer (Steve Carell) vidi posnetek upokojenega polkovnika marincev Jacka Hastingsa (Chris Cooper), ki se zavzema za pravice nedokumentiranih delavcev svojega mesta, je prepričan, da je našel ključ, da nazaj v ameriško osrčje pridobi volivce.

Med nenačrtovanim obiskom Hastingsove mlekarne v podeželskem mestu Deerlaken v Wisconsinu Gary prepriča pretežno nepolitičnega upokojenega marinca, da kandidira za župana. Sprva se Gary zanaša na Jackovo zelo sposobno hčerko Diano (Mackenzie Davis) in skupino navdušenih, a neizkušenih prostovoljcev. Ko pa mu republikanski nacionalni odbor prične nasprotovati in pošlje svojo briljantno sovražnico Faith Brewster (Rose Byrne), je Gary več kot pripravljen na svojo igro. In če se med Garyjem in Faith sprva prične lokalni boj, le-ta hitro preraste v nacionalno politično bitko in smešen boj za dušo Amerike.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.