Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Mi

Us
grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 14.3.2019, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jordan Peele
Režija: Jordan Peele
Zakonca Gabe (Winston Duke) in Adelaide Wilson (Lupita Nyong'o) odpeljeta svoja otroka na oddih v svojo hišo na plaži, kjer nameravajo uživati s prijatelji. A njihova vedrina se kmalu spremeni v napetost in kaos, ko se na obisk povabijo nepovabljeni gostje.

Vizionarski filmski ustvarjalec Jordan Peele, ki je prejel oskarja za scenarij za uspešno grozljivko Zbeži! (Get Out), se je lotil nove svojevrstne in provokativne grozljivke z naslovom Mi (Us), ki bo v kinematografih na ogled sredi marca.

V glavnih vlogah zaigrajo oskarjevka Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II in Anna Diop, zgodba pa opisuje družino, ki se sooča s svojimi dvojniki.

Režiser in scenarist Peele je film tudi produciral s svojo produkcijsko hišo Monkeypaw Productions, ter skupaj s producenti Seanom McKittrickom, Jasonom Blumom in Ianom Cooperjem.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.