Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Mavgli: Deček iz džungle

Mowgli
pustolovski
Podnapisi
Leto: 2018
Jezik: angleščina
Scenarij: Rudyard Kipling, Callie Kloves
Režija: Andy Serkis
Izjemna igralska zasedba pod režijsko taktirko Andyja Serkisa bo očarala marsikoga. Zgodba sledi dečku Mavgliju, ki so ga v indijski džungli vzgojili volkovi. Med odraščanjem in sprejemanjem pravil džungle, pod vodstvom medveda Balooja in črnega panterja Bagheere, je Mavgli v džungli sprejet kot eden od njih. Nikoli ga ne sprejme le tiger Shere Khan, ki dečku želi slabo in se ga poskuša znebiti. Džungla pa je med drugim polna drugih večjih nevarnosti, predvse, ko se Mavgli sooči s svojo vrsto – z ljudmi.

Warner Bros. Pictures na velika platna prinaša temačno priredbo klasike Rudyarda Kiplinga, Knjiga o džungli z naslovom, MAVGLI: DEČEK IZ DŽUNGLE. Izjemna igralska zasedba pod režijsko taktirko Andyja Serkisa bo očarala marsikoga. 

Igralci, ki so svoje glasove posodili živalskim likom v filmu so: Christian Bale kot Bagheera, Cate Blanchett kot zlobna kača Kaa, Benedikt Cumberbatch kot tiger Shere Khan, Naomie Harris kot volkulja Nisha in Andy Serkis kot medved Baloo. Na človeški strani zasedbe v filmu igrajo Matthew Rhys kot Lockwood, Freida Pinto kot Messua in mladi talentirani igralec Rohan Chand v vlogi Mavglija. 

Film so producirali Steve Kloves (Magične živali), Johnathan Cavendish in David Barron (filma o Harryju Potterju), izvršna producentka pa je Nikki Penny.

Komentarji

10.12. 2018 ob 0:06

Kdaj pride?Komaj čakamo!!

— Vesna

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.