Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

mati!

srhljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 28.9.2017, Kolosej Ljubljana
2h 1min / 121min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Darren Aronofsky
Sloviti režiser Darren Arnofsky se na velika platna vrača s srhljivko mati!, v kateri bo na preizkušnji ljubezensko razmerje. Ko nepovabljeni gostje vstopijo v dom para in ogrozijo njuno mirno življenje, se nenavadni dogodki kar vrstijo. V glavnih vlogah bosta kot par nastopila oskarjevca Jennifer Lawrence in Javier Bardem, za srhljivi zaplet v psihološki srhljivki o ljubezni, predanosti in žrtvovanju, pa bosta tokrat poskrbela Michelle Pfeiffer in Ed Harris.
Sloviti režiser Darren Arnofsky je k sodelovanju povabil igralsko smetano različnih generacij. Z nami bodo Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris in Michelle Pfeiffer.

Konec septembra na velika platna prihaja srhljivka mati! (mother!, 2017) režiserja Darrena Aronofskyja, ki je kljub mladosti navdušil z večino filmov, ki so nastali pod njegovo režijsko taktirko. Slavo mu je, še preden je dopolnil 30 let, prinesel celovečerni prvenec Pi (1998), danes kultna filmska stvaritev o mladem matematičnem geniju, za katero na festivalu ameriškega neodvisnega filma v Sundanceu dobil nagrado za režijo. Sledil je danes še bolj kultni Rekviem za sanje (Requiem for a Dream, 1999), vizualno hipnotična in šokantna upodobitev najrazličnejših vrst odvisnosti. Skoraj desetletje kasneje je presenetil z Rokoborcem (The Wrestler, 2008), vizualno umirjeno, realistično in pretresljivo dramo, ki mu je prinesla zmago na prestižnem beneškem festivalu, leta 2010 pa še s pretresljivo zgodbo o baletki, ki je obsedena s svojo plesno kariero, Črni labod (Black Swan, 2010).

Komentarji

23.9. 2017 ob 8:47

Komaj čakam!!!

— Rosalie Madden
29.9. 2017 ob 20:42

scena

— father
1.10. 2017 ob 0:46

Most fucked up and lame movie... ne it gledat, ker je brezveze med filmom sem ze 5 krat hotu it vn pa sem se kr caku do konca, ker sem ze glih placu za karto, res prsparajte raje keš pa pejte kej druzga gledat, film sploh ni grozljiv, če je slučajno kdo to pričakoval... res beda od beda slabo posneto, zgodbe nobene ubistvu mi je blo na koncu tok zal denarja za karto, da bi ga raj sam dal enmu brezdomcu pa sel domov....tkdoa ene 90% k vas bos slo gledat boste razocarani, pa mi vrjamte, da se kr spoznam na filme, drgac sem pa redna stranka koloseja ponavad grem 2krat na teden v kino....

— Mr. Smith
8.10. 2017 ob 21:45

Katastrofa! 121 minut take bedarije. Vsak, ki si ga bo hotel ogledati mu placam samo da si to odmisli iz glave. Hujsiga filma v zivljenju nisem gledal niti nebom vec. Ta je prvi na lestvici najbolj bednih filmov!

— Bruce Lee
11.10. 2017 ob 22:43

Film je totalna bedarija brez logike. Zgodbe sploh ni in jaz vam priporočam da greste gledati drug film

— Bojan Bogunovič
16.10. 2017 ob 18:59

Film je BRILJANTEN!

— Cinema
22.10. 2017 ob 2:03

Totalna polomija. Mislim, da bolj bednega filma na svetu ni.

— Lola

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.