Kolosej
Film distribucije 2i Film (prikazovalec Cenex)

Maščevalci: Ultronova doba 3D

domišljijska akcijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 30.4.2015, Kolosej Ljubljana
2h 22min / 142min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Joss Whedon po stripu Stana Leeja in Jacka Kirbyja
Režija: Joss Whedon
Marvelova superjunaška skupina Maščevalci se vrača na velika platna, da bi ustavili zlo, ki ga nehote ustvari Tony Stark - Iron Man. Po uničenju O.B.O.D.-a in razhodu Maščevalcev želi Tony človeštvu pomagati s pomočjo spečega robotskega programa Ultron. Toda prebujena umetna inteligenca se obrne proti ljudem in jim napove popolno uničenje, zato morajo Iron Man, Stotnik Amerika, Hulk, Thor, Sokol in Črna vdova znova združiti moči in se v vrtincu vratolomnih spopadov soočiti z neizprosnim nasprotnikom.

Komentarji

6.9. 2015 ob 13:13

Ta film je zelo zelo dober.

— Kiki

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.