Kolosej
Film distribucije 2i Film

Mary Poppins se vrača

družinski domišljijski muzikal
Film je prejel 4 nominacije za nagrado OSKAR za NAJBOLJŠO KOSTUMOGRAFIJO, NAJBOLJŠO GLASBENO PODLAGO, NAJBOLJŠO SCENOGRAFIJO, NAJBOLJŠO SKLADBO V FILMU!
Podnapisi
Na sporedu od: 27.12.2018, Kolosej Ljubljana
2h 10min / 130min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: David Magee, po knjižnji predlogi avtorja P. L. Travers
Režija: Rob Marshall
Dogajanje je postavljeno v London, 25 let po izredno uspešnem prvem delu, ki je bil nominiran kar za 13 nagrad Oskar. Michael in Jane sta odrasla, njuna priljubljena varuška Marry Poppins pa ju obišče, da bi družini pomagala s svojimi magičnimi močmi in energijo vrniti veselje, ki so ga izgubili v času njene odsotnosti

V Disneyjevem filmu Mary Poppins se vrača, Emily Blunt (Dekle na vlaku, V gozdove) igra  popolno varuško z edinstvenimi čarobnimi veščinami, ki lahko rutinsko nalogo spremeni v nepozabno, fantastično avanturo. V tej, najnovejši upodobitvi, ki vsebuje svežo senzibilnost, a slavi duh originala, se Mary Poppins vrača, da bi pomagala novi generaciji družine Banks ponovno najti radost in čudež po izgubi ljubljene osebe. Skrivnostni varuški se pridruži prijatelj Jack, ki ga igra Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana). Jack je optimističen prižigalec uličnih svetilk, ki pomaga vnesti svetlobo in življenje na ulice Londona.

 

Komentarji

24.11. 2018 ob 9:38

Upam da pride čimprej, zaradi veliko razlogov ^^
-V njem igra Lin-Manuel Miranda, eden od mojih najljubših igralcev, ki poje tudi v mjuziklu Hamilton
-Zgleda enkratno že po imenu, ki je kar dobro znano
-Nimam ostalih besed kakor pa impresivno 👏👏👏

— HamFan
19.12. 2018 ob 19:23

v petek ga grem gledet komi čakam

— leya
1.1. 2019 ob 21:58

V dvorano sem stopila z zelo majhnimi pričakovanji, saj me filmi zadnjih časov večkrat ko ne skrajno dolgočasijo z obrabljenimi scenariji in forami, ali pa vsiljenimi popularnimi pop pesmimi (gledam tebe, Sonijev Peter zajec!).

Ampak v tem filmu sem skrajno uživala, saj je KLJUB MODERNI PRODUKCIJI OBDRŽAL DOSTOJANSTVO IN ŠARM STARE KLASIKE.

Priporočam za starše, otroke in vse ki ste kdaj v življenju prebrali knjigo Mary Poppins

— Sketcy
5.1. 2019 ob 17:19

Jaz sem bila skrajno razocarana. Ce nebi sedela na sredini, bi zagotovo predcasno zapustila dvorano.

— Nana

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.