Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Marlene

Marlene
drama
Igro slave je igrala po svojih pravilih!
Na sporedu od: 28.2.2002, Kolosej Ljubljana
2h 12min / 132min
Scenarij: Christian Pfannenschmidt
Bila je legenda, ki še dandanes ni utonila v pozabo. Marlene Dietrich je očarala gledalce po vsem svetu. Film temelji na resničnih dogodkih. Marlene pripoveduje zgodbo o ženski v Berlinu, ki jo je odkril režiser, jo kasneje izoblikoval, si jo lastil in jo naredil za zvezdo. Marlene Dietrich je postavila nov standard ženskih igralk. Moški so jo oboževali, ženske so jo želele posnemati. Toda edini, ki ga je ona resnično ljubila, je bil tisti, ki ga ni mogla nikoli povsem imeti. Film je nastal v režiji Josepha Vilsmaierja, uspešnega režiserja THE HARMONISTS in STALINGRAD. Dolgo pričakovani film govori o izjemni ženski, ki je igrala igro slave po svojih

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.