Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Mamma Mia: Spet začenja se!

romantični muzikal
Podnapisi
Na sporedu od: 23.8.2018, Kolosej Ljubljana
Leto: 2018
Država: ZDA, Hrvaška
Jezik: angleščina
Scenarij: Ol Parker
Režija: Ol Parker
Konec poletja se bo spet začelo: na filmska platna prihaja drugi del velike uspešnice Mamma Mia, v katerem smo spoznali simpatično Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev. Filmska zgodba novega dela MAMA MIA: SPET ZAČENJA SE! se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do nenavadne zgodbe s tremi očeti. Na filmskih platnih ne bo manjkala igralska zasedba z Mery Streep, Pierceom Brosnanom, Stellanom Skarsg?rdom in Colinom Firthom na čelu. Slišali bomo tudi Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili.

Komentarji

14.1. 2018 ob 11:11

uuuuuuu ta je full dobr muzikal, komaj cakam drugi del. ampak na imdb pise country: zda, ne croatia, croatia pise samo spodej za film location ne pa pod country.

— movies
28.1. 2018 ob 13:38

Meryllll <3

— Tea
2.4. 2018 ob 13:14

Kul

— Mamma mia
6.4. 2018 ob 15:29

kulsko a so res snemali na hrvaskem?

— mia

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.