Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Mali šef: Družinski posli

animirani
Sinhronizirano
Na sporedu od: 26.8.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Država: Amerika
Jezik: slovenščina
Scenarij: Michael McCullers
Režija: Tom McGrath
Tim in njegova žena Carol (Eva Longoria), ki edina hodi v službo, živita v predmestju s svojo izjemno pametno sedemletno hèerko Tabitho (Ariana Greenblatt) in prikupno novo dojenèico Tino (Amy Sedaris). Tabitha, ki je v samem vrhu v svojem razredu v prestižnem centru Acorn za napredne otroke, svojega strica Teda kuje v zvezde in si mu želi postati podobna. A Tima, ki se še vedno prepušèa svoji prekomerni otroški domišljiji, skrbi, da dela preveè in zamuja normalno otroštvo.

Prihodnje leto se na velika platna vrača zgodba o malem bratcu, ki se je skupaj s svojim starejšim bratom podal na misijo, v novem nadaljevanju animirane komedije z naslovom Mali šef: družinski posli. V nadaljevanju sta brata Tim in Ted Templeton že odrasla, a sta se odtujila. In mali šef ju bo znova zbližal.

Po izjemnem uspehu prvega filma iz leta 2017, ko je po svetu v blagajne prinesel več kot 500 milijonov dolarjev, se v novem delu vrača režiser Tom McGrath, producent animirane pustolovščine pa je Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

V svoje vloge se vračajo Alec Bladwin (kot mali šef), v vlogi mame in očeta pa znova zaigrata Lisa Kudrow in Jimmy Kimmel. Igralski ekipi so se pridružili še James Marsden, Jeff Goldblum, Eva Longoria, Amy Sedaris in drugi.


Ko dojenčica Tina razkrije, da je najvišji tajni agent za podjetje BabyCorp in je na misiji, da odkrije temne skrivnosti Tabithine šole in njenega skrivnostnega ustanovitelja dr. Erwina Armstronga (Jeff Goldblum), bo nepričakovano združila brata Templeton, kar ju bo vodilo, da znova razmislita o pomenu družine in odkrijeta tisto, kar je resnično pomembno.

Komentarji

17.10. 2021 ob 7:50

Všeč mi je risanka mali šef in družinski posli

— Gašoer krošelj

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.