Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Mali princ (sinhronizirano)

animirana domišljijska pustolovščina
Pred filmom se bo vrtel kratki animirani film Zvitorepec-Gusarji, ki je nastal po stripu Mikija Mustra!
Sinhronizirano
Na sporedu od: 19.11.2015, Kolosej Ljubljana
1h 55min / 115min
Leto: 2015
Država: Francija, Italija
Jezik: angleščina
Scenarij: Mark Osborne, Bob Persichetti in Irena Brignull po romanu Antoina de Saint-Exuperyja
Režija: Mark Osborne
Majhna deklica pod vplivom ambiciozne mame ves čas misli le na to, kako in kdaj bo odrasla, saj ima vse dni načrtovane in zapolnjene z nalogami. Toda ko spozna ostarelega soseda Pilota, ji ta začne pripovedovati neverjetne zgodbe, ki jih je po strmoglavljenju v puščavi doživel s skrivnostnim Malim princem. Ob njegovih fantastičnih pripovedkah se deklica poda na številne neverjetne svetove in počasi spoznava, da vsi potrebujemo otroštvo in Malega princa v sebi, saj le tako lahko sami odkrijemo številne pomembne lekcije o življenju.

Režiser animirane komedije Kung Fu Panda predstavlja prvo animirano upodobitev Saint-Exuperyjeve mojstrovine Mali princ. V središču zgodbe je neustrašna, bistra in radovedna Mala deklica, ki se pod vodstvom svoje gospodovalne matere pripravlja na svet odraslih. Njen svet na glavo obrne Letalec, prijazen in navihan stari sosed, ki ji odpre vrata v nenavadni svet, v katerem je vse mogoče. Tu se prične dekličino čarobno in čustveno potovanje v lastno domišljijo in v svet Malega princa. Njegova zgodba Malo deklico in Letalca popelje na nenavadno pustolovščino, v kateri odkrijeta, da resnično pomembne reči lahko vidimo le s srcem.

Slovenska sinhronizacija:

Letalec: Primož Pirnat
Mala deklica: Maja Kunšič
Mama: Vesna Pernarčič
Mali princ: Gašper Jarni

Komentarji

9.10. 2015 ob 17:52

Komaj čakam, da grem gledat Malega princa to je najboljša knjiga mojega otroštva.

— Mali_princ 94
9.10. 2015 ob 19:01

Komaj čakam da pride v kino mali princ .izgleda da je zelo dobra in je iz Francije in Italije. Še boljše pa če bi bila Slovenska

Lp. Hvala. Komentar

— Komentar
15.11. 2015 ob 6:31

Izjemen film:)

— Klemen
20.11. 2015 ob 20:29

Film je zelo dodelan, zelo lep, namenjen je mladim in tudi odraslim ljudem, ki so malo bolj razgledani, da ga bodo razumeli. Obdržali so zgodbo iz knjige ter dodali modernejšo zgodbo, ki poživi dogajanje. Zelo priporočam!

— Janže Aleš
29.11. 2015 ob 5:22

Najlepša risanka, kar sem jih kdaj videla. Ena redkih z dušo in globokim sporočilom, ki ga sodobni svet potrebuje, da se končno zbudi.

— Daša
6.12. 2015 ob 11:04

khkhhh

— andej
6.12. 2015 ob 17:51

In oskarja 2016 doooooobi Mali princ.
Seveda se ve zakaj ,saj je poučen in vaši otroci se naučijo lepega vedenja. Na avtobusu sem slišala od nekih mladih ljudi ,da so precej hvalili naš Ljubljanski
KOLOSEJ ,pa še posevaj Malega princa .o njihovem govorjenju sem dojela ,da je dejansko Mali princ apsulutno dober.O KOLOSEJ-U so pa še povedali ,da je 1000x
boljši kot v Zagrebu zato si res zaslužili.Mali princ morate si ogledati saj takega filma pa še ni bilo zadnjih 5 letih.Če hočete naučiti vaše otroke ali prijatelje ,da se lepše obnašajo MALI PRINC je kot nalašč za njih. Saj zgodba govori o vedenju in tudi če ga
znate MALI PRINC vse pove o tem.Zato si ga oglejte v družbi prijateljev ali družine.

L.p. Hvala. Pohvala

— Pohvala
7.12. 2015 ob 20:17

Jaz bi iskreno pohvalil Pohvalo ki je prav dobro napisala ta oseba in tudi jaz se strinjam
Mali princ je ZAKON
Morate si ga ogledati (nujno)

— Didi komentar
27.12. 2015 ob 15:38

ok

— ok
29.12. 2015 ob 19:57

FIlm je bil odličen! Kar začaral naju je s čarobnostjo ter sporočili, ki jih v današnjem svetu velikokrat pozabimo in bi jih morali večkrat upoštevati. Zares vreden ogleda. :)

— Tina in Anica

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.