Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Mala noga

animirana družinska pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 11.10.2018, Kolosej Ljubljana
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Karey Kirkpatrick
Risana pustolovščina za vse generacije z izvirno glasbo legendo o velikonožcu Bigfootu obrne na glavo: mladi jeti nekega dne naleti na nekaj, za kar je mislil, da ne obstaja - človeka. Novica o tej "mali nogi" pretrese celotno skupnost jetijev in jih požene v panično ugibanje, kaj vse še utegne obstajati zunaj njihove zasnežene vasice…

V povsem novi zgodbi o prijateljstvu, pogumu in radosti odkrivanja vsega novega v izvirniku glas osrednjemu jetiju Migu posoja Channing Tatum (LEGO Batman film, franšiza Jump Street), »mali nogi« oziroma Percyju pa James Corden (Troli, Film o emojijih). Ostale glasove so prispevali Zendaya (Največji šovmen, Spider-Man: Vrnitev domov), Common (Selma), LeBron James (prihajajoči Space Jam 2), Gina Rodriguez (serija Devica Jane), Danny DeVito (oskarjevi nominiranec za vlogo v drami Erin Brockovich), Yara Shahidi (serija Black-ish), Ely Henry (risana serija Justice League Action) in Jimmy Tatro (22 Jump Street).

Po lastnem scenariju, nastalem na podlagi zgodbe Sergia Pablosa, je režiral Karey Kirkpatrick (dobitnik nagrade annie za režijo risanega celovečerca Za živo mejo; za kipec se je potegoval tudi s scenarijema za Kokoške na begu in James and the Giant Peach). Producirali so Bonne Radford (risana komedija Curious George), Glenn Ficarra (risani celovečerec Štorklje, serija To smo mi) in John Requa (risani celovečerec Štorklje, serija To smo mi). Kirkpatrick je film tudi izvršno produciral skupaj z Nicholasom Stollerjem, Philom Lordom, Christopherjem Millerjem, Jaredom Sternom in Sergiom Pablosom. Glasbo je prispeval Heitor Pereira.

Komentarji

12.5. 2018 ob 0:02

spet: Igrajo: Channing Tatum, James Corden, Zendaya, drugi...

Zakaj, če bo pri nas očitno samo sinhro?

— Barbara

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.