Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Mala morska deklica

The Little Mermaid
družinska avantura
Podnapisi
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jane Goldman, David Magee, Rob Marshall
Režija: Rob Marshall
"Iz morja bi rada prišla in del tistega sveta postala..."???+? Disney predstavlja MALO MORSKO DEKLICO, ki v kina prihaja pomladi 2023! #TheLittleMermaid #MalaMorskaDeklica Mala morska deklica vizionarskega filmskega ustvarjalca Roba Marshalla je preoblikovana "live-action" verziuja z oskarjem nagrajene Disneyeve klasike, ki v kina prihaja pomladi 2023. Mala morska deklica je zgodba o Arieli, čudoviti in živahni mladi morski deklici, z veliko željo po nenavadnih pustolovščinah. Najmlajša in najbolj kljubovalna hči kralja Tritona hrepeni po tem, da bi izvedela več o svetu onkraj morja. Med obiskom kopnega se, kljub temu, da je morskim bitjem prepovedano komunicirati z ljudmi, zaljubi v drznega princa Erica in se odloči, da bo sledila svojemu srcu. Z zlobno morsko čarovnico Ursulo sklene dogovor, ki ji da priložnost izkusiti življenje na kopnem, vendar pa na koncu z njim ogrozi svoje življenje in očetovo krono. V filmu nastopajo pevka in igralka Halle Bailey kot Ariela, dobitnik nagrade Tony Award® Daveed Diggs kot glas rakca Sebastjana, Jacob Tremblay kot glas ribice Flounderja, Awkwafina kot glas galeba Scuttleja, Jonah Hauer-King kot princ Eric, dobitnik oskarja Javier Bardem kot kralj Triton in z dvema oskarjema nominirana Melissa McCarthy kot čarovnica Ursula.

Težko pričakovana in z oskarjem nagrajena glasbena Disneyeva klasika, letos prihaja v igrani različici zgodbe o morski deklici, ki se zaradi ljubezni odloči zapustiti svoj pravljični podvodni svet.

Najmlajša in najbolj kljubovalna od hčera kralja Tritona, Ariel, hrepeni po tem, da bi izvedela več o svetu na drugi strani morja. Med potovanjem nad gladino, se zaljubi v princa Erica. Medtem ko je morskim deklicam prepovedano komunicirati z ljudmi, mora Ariel slediti svojemu srcu. Z zlobno čarovnico Ursulo sklene dogovor, ki ji da priložnost, da izkusi življenje na kopnem, a na koncu postavi v nevarnost svoje življenje in očetovo krono.

Komentarji

25.9. 2022 ob 13:27

Ce je to Ariela sm js papež

— Brincl

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.