Kolosej
Film distribucije 2i Film

Mala gospodična Dolittle

družinska domišljijska komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 21.2.2019, Kolosej Ljubljana
1h 41min / 101min
Leto: 2018
Država: Nemčija
Jezik: nemščina
11-letna Liliane, ljubkovalno "Lilli" se lahko pogovarja z živalmi! To je skrivnost, ki jo nihče, razen njenih staršev, ne sme izvedeti. Njen poseben talent je v preteklosti že povzročil dovolj problemov in to je razlog, da se mora družina ponovno preseliti. Lilli obljubi, da bo svojo skrivnost obdržala zase, ko se bodo preselili v nov dom, ampak ta plan se spremeni v trenutku, ko odkrije, da je zloben tat živali ukradel slonovega mladiča Ronnija iz lokalnega živalskega vrta. Skupaj s svojim prijateljem Jessom Lilli začne z razburljivo avanturo reševanja Ronnija in ostalih živali.

Komentarji

14.1. 2019 ob 9:10

a to je reklama, kako se NE DELA sinhronizacije?

— Nika
14.4. 2019 ob 20:27

retardiran film nepriporočam ogleda

— kritik
14.11. 2019 ob 21:45

zelo imam rad pustolovske filme, ta je še posebej dober predusem zato, ker živali govorijo kot ljudje!

— lucijan

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.