Kolosej
Film distribucije Blitz Film Video Distribution

Magične Živali Dumblendorjeve Skrivnosti

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
družinski
Podnapisi
Na sporedu od: 14.4.2022, Kolosej Ljubljana
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: JK Rowling
Režija: David Yates
Warner Bros. Pictures predstavlja Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti, najnovejšo pustolovščino čarovniškega sveta, ki jo je ustvarila J.K. Rowling. Profesor Albus Dumbledore (Jude Law) se zaveda, da želi veliki temni čarovnik Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) prevzeti nadzor nad čarovniškim svetom. Ker ga sam ne more zaustaviti zaupa magizoologu Salamandru Scamandru (Eddie Redmayne), da sestavi in vodi neustrašno ekipo čarovnikov, čarovnic in enega pogumnega "ne-maga" na nevarno misijo, kjer naletijo na stare in nove magične živali in zveri ter se spopadejo z naraščajočo legijo Grindelwaldovih privržencev. Vendar pa Dumbledore pri tako velikem tveganju in nevarnosti ne more za dolgo ostati le na stranskem tiru.

V filmu nastopa vsem poznana zasedba, ki jo vodi oskarjevec Eddie Redmayne, z dvema oskarjema nominiran Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston in Mads Mikkelsen.

Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti je režiral David Yates po scenariju, ki sta ga spisala J. K. Rowling & Steve Kloves. Film so producirali David Heyman, J. K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram in Tim Lewis. Izvršni producenti so Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti in Michael Sharp.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.