Kolosej
Film distribucije 2i Film

Mag - najboljša zgodba Paula Coelha

biografska drama
Podnapisi
Na sporedu od: 8.10.2015, Kolosej Ljubljana
1h 52min / 112min
Leto: 2014
Država: Brazilija, Španija
Jezik: portugalščina
Scenarij: Carolina Kotscho
Režija: Daniel Augusto
Filmska biografija enega najbolj slavnih aktualnih brazilskih pisateljev Paula Coelha, avtorja romana Alkimist, se osredotoča na tri obdobja njegovega življenja. V divji mladosti v 60. letih je opustil študij prava in odšel na potovanje po svetu, po vrnitvi v domovino pa je pisal besedila za priljubljene uporniške rockovske pesmi in prišel v nemilost oblasti. V 80. letih se je umaknil v Španijo in živel v osami enega od starih španskih katoliških redov ter se podal na romanje v Santiago de Compostela. Sledilo je obdobje svetovne slave, leta 2013 pa se znova odloči za romanje in tako zaokroži svoje življenjsko popotovanje.

Komentarji

13.8. 2017 ob 22:13

Rad bi s ogledal film s slovenskimi podnapisi, kako priti do njega?

— Uroš

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.