Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Madame

komična drama
Podnapisi
Na sporedu od: 11.1.2018, Kolosej Ljubljana
1h 31min / 91min
Leto: 2017
Država: Francija
Jezik: angleščina, francoščina
Scenarij: Amanda Sthers
Režija: Amanda Sthers
Anne in Bob sta bogat in vpliven ameriški par, ki želita rahlo začiniti svoj zakon, zato se odločita za selitev v prestižno vilo v romantičnem Parizu. Pri pripravljanju razkošne večerje za sofisticirane mednarodne prijatelje naša gostiteljica odkrije, da bo na večerji 13 gostov. Zaradi neparnega števila jo popade panike in Anne vztraja, naj se njena zvesta služabnica Maria preobleče in izdaja za skrivnostno špansko plemkinjo in s tem izenači število gostov v parno. Vendar pa malo preveč vina in nekaj igrivega klepeta pripelje Mario do spogledovanja s čudovitim britanskim umetniškim posrednikom. Njuna naraščajoča in vsak dan močnejša romanca bo Anne popeljala do lovljenja svoje služkinje po Parizu in načrtovanja, kako uničiti to nepričakovano in radostno ljubezensko afero.

Komentarji

18.1. 2018 ob 12:16

Super zabaven film, sicer pretežno v angleškem jeziku, z občasnimi vložki francoščine in španščine ter dogajanjem v Parizu. Je čisto prehitro minilo 90 minut :-). In kot ugotovljeno po ogledu filma, je film tudi s slovenskim pridihom; saj je igralec Stanislas Merhar rojen v Parizu sin slovenskih staršev (vir: wikipedia). Njegova francoščina v filmu je s slovanskim naglasom, zato smo po spletu malce pobrskali o njem :-). Vsekakor vredno ogleda!

— Andreja

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.