Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Luka

animirani
Sinhronizirano
Na sporedu od: 22.7.2021, Kolosej Ljubljana
1h 35min / 95min
Leto: 2021
Jezik: slovenščina
Scenarij: Jesse Andrews, Mike Jones
Režija: Enrico Casarosa
Popeljali vas bomo na nepozabno pustolovščino z Luko in Albertom, dvema prijateljema, ki sta pravzaprav morski bitji, a se lahko spremenita v človeško obliko in rada počneta človeške stvari, ko sta nakopnem. Mladi deček Luka doživlja nepozabno poletje, polno sladoleda, okusne mediteranske hrane in neskončne vožnje s skuterjem ob italijanski morski rivieri. Luka deli te pustolovščine s svojim novim najboljšim prijateljem, a njuna neverjetna zabava ima globoko varovano skrivnost: fanta sta pravzaprav morski bitji iz drugega sveta, iz globin oceana.

Iz Disney in Pixar Studiev prihaja na velika platna morska, zabavna in srčna zgodba o prijateljstvu dveh fantov, ki bosta doživela nepozabno poletje.

Poletna zabavna in prisrčna zgodba, ki se dogaja v ljubkem obmorskem italijanskem mestecu, o fantu z imenom Luka, ki doživlja nepozabno otroško poletje. Veliko sladoleda, pašte in nepozabni dnevi neskončnega norenja po ulicah ter ob morju, to je nekaj, kar nam je vem blizu in kar obožujemo. Ali imamo lepe spomine na naša otroška brezskrbna poletja, ali pa opazujemo mlajše generacije, kako rišejo svoje nepozabne zgodbe.

Prav to počne tudi Luka v novi neverjetni animaciji, saj se bomo podali na potep po lepih italijanskih obmorskih mestih in prav v same globine morja, kjer nas čaka neverjetno presenečenje. Luka namreč ni navaden deček. Luka je morsko bitje in v tem ni sam, tudi njegov prijatelj Alberto je morsko bitje in skupaj odkrivata neverjetni morski svet, kjer živita s sebi podobnimi bitji. A Luka in Alberto sta radovedna fanta, ki ju vleče na površje. Na kopnem pa je druga zgodba, saj v bistvu sploh nebi smela na površje. Tam nihče ne sme izvedeti zanju. Prav zato imata eno samo misijo. Ne smeta se zmočiti. Ob svojih popotovanjih po zemeljskem svetu na površju ju čakajo pisane dogodivščine in pri tem se morata naučiti, kako biti navadna dečka. Le kaj je to težkega? A za morska fantka to ni mačji kašelj, je pa lahko zelo zabavno. In tudi bo. Disney in Pixar nam poleg neverjetnih animacij morskih bitij, obljublja še srčno zgodbo o prijateljstvu in nepozabnih poletnih dogodivščinah.

Komentarji

29.9. 2021 ob 13:19

filem se splača pogledat

— xxx
2.6. 2022 ob 13:04

Risanka Luka je res super , ko sem jo šla gledat v Kolosej je bila odlična. Res je super 🤩🤩😁 Boljše res še nisem gledala. ☺️

— Lina
2.6. 2022 ob 13:08

Risanka Luka je res zelo super, ko sem jo gledala v Koloseju je bila odlična🤩🤩😁. Bila je najboljša od vseh , ki sem jih gledala☺️.Priporočujem ogled risanke.

— Lina Jarkovič

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.