Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Luč sredi morja

drama
2h 12min / 132min
Leto: 2016
Scenarij: Derek Cianfrance po romanu M.L. Stedman
Čustvena drama, posneta po priljubljenem romanu pisateljice M.L. Stedman, prikazuje razburkan odnos mladega para na avstralski obali. Po koncu prve svetovne vojne se veteran Tom zaposli kot oskrbnik svetilnika, družbo pa mu dela predana žena Isabela. Po tragičnem spontanem splavu se Isabele poloti depresija, dokler nekega dne v nasedlem čolnu ne najdeta neznanega dojenčka. Isabele moža prepriča, da punčko obdržita in nikomur ne izdata resnice o njenem poreklu. Leta družinske sreče prekine srečanje z obupano Hannah, ki je na morju izgubila moža in hčerko. Tom in Isabela se znajdeta pred nemogočo izbiro med priznanjem boleče resnice ali življenjem v laži tuje bolečine.

Komentarji

11.2. 2017 ob 21:27

...filmski presežek...

— baltazar

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.