Kolosej
Film distribucije Fivia

Londonska polja

misteriozni kriminalni triler
Podnapisi
1h 58min / 118min
Leto: 2016
Jezik: angleščina
Scenarij: Roberta Hanley po romanu Martina Amisa
Režija: Mathew Cullen
Smrtno bolni, neuspešni ameriški pisatelj Samson v Londonu spozna kriminalca Keitha, zdolgočasenega bankirja Guya in skrivnostno fatalko Nicole. Slednja je prepričana, da lahko napove svojo prihodnost, saj naj bi jo na njen prihodnji rojstni dan nekdo umoril. Guy zasluti, da bi lahko bila njena zgodba velika knjižna uspešnica, zato se z njo zaplete v razmerje in jo usmerja k usodni izpolnitvi prerokbe. V pajčevine svoje zgodbe počasi zaprede nove prijatelje in potrpežljivo čaka na razplet, vendar številna nepričakovana naključja poskrbijo za srhljiv preobrat.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.