Kolosej
Film distribucije Fivia

Locke

triler
Podnapisi
Na sporedu od: 12.6.2014, Kolosej Ljubljana
1h 25min / 85min
Leto: 2013
Jezik: angleščina
Scenarij: Steven Knight
Režija: Steven Knight
Scenarist kriminalnih trilerjev Smrtne obljube in Umazane lepe stvari predstavlja napeto zgodbo, ki se pripeti gradbenemu nadzorniku Ivanu med nočno vožnjo od Birminghama do Londona. Med potjo skuša Ivan po telefonu razrešiti številne službene težave in osebne družinske probleme, hkrati pa se mu v misli prikrade davno preminuli oče. Toda vsaka njegova odločitev vodi do novega gordijskega vozla usodnih življenjskih preobratov, zato Ivan vedno težje krmari med razsodnostjo in psihičnim zlomom.

Komentarji

30.5. 2014 ob 21:10

on je skos u autu

— merigeri
10.6. 2014 ob 19:04

zanimiu deluje

— zigicar76
8.7. 2014 ob 15:55

niti T od trilerja, kvecjemu drama na kvadrat, je pa kvalitetno odigral Hardy, film je za ljubitelje zanra dober.

lp

p.s.: Kaj se je zgodilo z "edge of tomorrow"

— obvezno
13.8. 2016 ob 23:12

Zame je to v moji večdesetletni dobi videnja filmov - takih in drugačnih - eden tistih, ki bo " ostal ". Sto kilometrov poti, tisoč kilometrov življenja, vse v kosu, od katerega se ne moreš niti premakniti. Famozen igralec , vsakdanja, a fascinantna zgodba, vse v enem samem avtu, a vse čutiš, vse bi lahko prijel v roke, vse boli ....Film sem gledala pred meseci, pa ga ne morem pozabit.... Kot kakšnega dobrega dečkota ne.....Nekoč, zdavnaj....

— ernestina

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.