Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Ljubezen na prvo bolezen

romantična komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 14.12.2017, Kolosej Ljubljana
2h / 120min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina, urdu
Scenarij: Emily V. Gordon, Kumail Nanjiani
Romantična drama temelji na resničnem dvorjenju med Kumailom Nanjianijem in Emily V. Gordon. Film pripoveduje zgodbo v Pakistanu rojenega obetavnega komika Kumaila (Nanjiani), ki se po standup nastopu poveže s podiplomsko študentko Emily (Kazan). Čeprav sta pričakovala samo razmerje za eno noč, med njima vzcveti resnična zveza, to pa zaplete življenje, ki ga od Kumaila pričakujejo njegovi tradicionalni starši muslimani. Ko Emily obleži zaradi skrivnostne bolezni, se mora Kumail s to zdravstveno krizo soočiti skupaj z Beth in Terryjem, njenimi starši (Holly Hunter in Ray Romano), ki ju prej ni poznal, hkrati pa se ukvarjati še s tem, da njegovo srce in njegovi starši vlečejo vsaksebi. LJUBEZEN JE BOLEZEN je režiral Michael Showalter (Zdravo, ime mi je Doris), scenarij je delo Kumaila Nanjianija in Emily V. Gordon, producenta pa sta bila Judd Apatow (Razuzdanka, To so 40) in Barry Mendel (Razuzdanka, Veličastni Tenenbaumi).

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.