Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Ljubezen med svetovoma

Upside Down
romantična drama
Leto: 2012
Država: Kanada, Francija
Scenarij: Santiago Amigorena, Juan Diego Solanas
Na planetu, kjer obstajata dva simetrična svetova, eden bogat in drugi reven, se morajo ljudje držati pravila, da nihče od zgoraj ne sme priti navzdol in obratno. Kljub temu se med osamljenim Adamom iz spodnjega sveta in zvedavo Evo iz zgornjega stke prijateljska vez, ki jo na silo prekinejo človeški predsodki. Desetletje kasneje se njuni poti znova prepleteta, toda ker jima na vsakem koraku grozita nerazumevanje in odpor, je njuna ljubezen vedno znova na veliki preizkušnji. Ker se številni bojijo sprememb utečene družbene ureditve, so pripravljeni storiti vse, da preprečijo njuno nesprejemljivo ljubezen.

Komentarji

16.1. 2013 ob 11:33

ta bolši filmmmmm :)

— Ris
16.3. 2013 ob 15:09

Kje je ta film?

— ma ja

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.