Kolosej
Film distribucije Continental Film

Ledena doba 3: Zora dinozavrov (sinhronizirano)

animirana družinska pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 2.7.2009, Kolosej Ljubljana
1h 35min / 95min
Leto: 2009
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Michael Berg, Peter Ackerman
Stari prijatelji iz prazgodovine se soočajo s številnimi novimi izzivi, saj pod mrzlo ledeno skorjo odkrijejo povsem nov svet, ki mu vladajo dinozavri. Ob raziskovanju nenavadnih bitij se čemerni mamut Manfred z družico Eli pripravlja na prihod prvega potomca, kar pri prijatelju - sesljajočem lenivcu Sidu - vzbudi starševske občutke. Toda njegova akcija prisvojitve dinozavrovih jajc ne ostane neopažena, zato se trop znajde v smrtni nevarnosti.

Glasovi originalni slovenski
Sid John Leguizamo Jernej Kuntner
Manny Ray Romano Jure Mastnak
Buck Simon Pegg Jan Bučar
Ellie Queen Latifah Nina Valič
Diego Denis Leary Sebastijan Cavazza
Crash Seann William Scott Primož Ekart
Eddie Josh Peck Uroš Maček
Baby Dino "Mama" Dialog" Carlos Saldanha Klara Šmuc

Hladnokrvni junaki svetovnih uspešnic Ledena doba 1 in 2 so spet tu, v pustolovščini… za vse večne čase. Scrat se še vedno trudi zgrabiti izmuzljivi želod (in morda najti pravo ljubezen), Manny in Ellie pričakujeta svojega prvega mini mamuta, lenivec Sid zabrede v težave, ko si ustvari provizorično družino, ko najde nekaj dinozavrovih jajc, sabljezobi tiger Diego pa se sprašuje, ali se je zaradi druženja s prijatelji preveč pomehkužil. Ko skušajo rešiti nesrečnega Sida, se tovarišija znajde v skrivnostnem podzemnem svetu, v katerem doživijo nekaj bližnjih srečanj z dinozavri, se spopadajo s podivjano floro in favno – in srečajo neusmiljeno, enooko podlasico po imenu Buck, ki lovi dinozavre.

Ledena doba: zora dinozavrov ima vse, kar je bilo občinstvu všeč pri prvih dveh filmih, dodanih pa je še več komedije, akcije in spektakularnih podob – plus filmska čarovnija v 3-D. Naši priljubljeni junaki živijo naprej, pridruži pa se jim nekaj novih, zanimivih likov.

Novost franšize Ledena doba je tudi neverjetni in prostrani podzemni svet, ki ga poseljujejo dinozavri. Bujni svet je v ostrem kontrastu z zimsko pokrajino prvi dveh Ledenih dob in zasenči celo prostranost nadzemne Ledene dobe. To je dežela nevarnosti, velikanskih bitij, rastlin, ki žrejo sesalce, drzne podlasice, svet, v katerem zaljubljeni Scart sledi prebrisani Scratte – in področji z imeni, ko sta Brezno pogube in Ploščadi muk. Celo mamut Manny se počuti majhnega v tem prostranem svetu. "Ko se prikažejo dinozavri, Manny ni več kralj džungle," pravi legendarni komik Ray Romano, ki se vrača kot glas najslavnejšega filmskega kosmatega mamuta.

Z novim svetov so filmarji želeli like Ledene dobe vmestiti v drugačne situacije in jih tako kot prejšnjih delih postaviti pred nepričakovane izzive. "Vedno si želimo videti, do kam lahko gremo z liki," pravi Lori Forte, ki je leta 1999 predstavila osnovno zamisel za Ledeno dobo in je producentka vseh treh filmov. Režiser Carlos Saldanha, ki je režiral tudi drugi del Ledene dobe, dodaja: "Ledena doba: zora dinozavrov je do zdaj najbolj ambiciozen projekt. Naše junake, ki so do zdaj poznali samo ledeno dobo in talečo se ledeno dobo, postavimo v svet, v katerem se ne znajdejo." Sorežiser Michael Thurmeier pravi, da ima film nov, razsežnejši videz. "Skoraj se zdi, da gre za žanrski film, kar me je res pritegnilo. Še vedno pa je to komedija, ki jo ženejo liki, zaradi podzemnega sveta in novih likov pa je na njej nekaj epskega.."

Kaj pa naslednje pustolovščine Mannyja, Sida, Diega, Ellie, Scrata, Scratte – in novorojene mamutke Peaches? Kako se bosta Manny in Ellie spopadala s starševskimi nalogami? Bosta zaprisežena samca Diego in Sid našla družici in se ustalila? Bosta Scrat in Scratte našla pravo srečo – in zakleti želod? Filmarji nočejo ničesar potrditi – zaenkrat. Producentka Lori Forte vseeno pripomni: "O teh likih lahko povemo veliko zgodb. Mislim, da je občinstvo pripravljeno s temi liki iti še naprej."

O igralcih

Ray Romano (Manny) je igral v eni najbolj priljubljeni komičnih nadaljevank vseh časov, Raymonda imajo vsi radi. Zanjo je dobil številna priznanja, med drugim nagrado emmy za najboljšega igralca v komični nadaljevanki.

Začel je kot komik v nočnih klubih. Romano priznava, da je od nekdaj vedel, da zna nasmejati prijatelje, vendar ni o nastopanju v komičnih nočnih klubih nikoli razmišljal do usodne noči v newyorškem nočnem klubu leta 1984, ko so imeli "večer odprtega mikrofona". Dobro se je odrezal in grozno ga je prijelo, da bi to še počel. Potem je nekaj časa čez dan opravljal številna dela, med drugim je prodajal žimnice in delal na banki, zvečer pa nastopal po komičnih klubih. Nato pa se je odločil, da službe od devetih do petih povsem opusti in se povsem posveti komediji. Uspelo mu je zmagati na tekmovanju komikov, ki ga je sponzorirala velika newyorška radijska postaja.

Po tem je začel redno nastopati v komičnih klubih po vsej državi. Nastopal je tudi v The Tonight Show z Johnnyjem Carsonom in nato z Jayem Lenom. Povabili so ga tudi na nastop pri Davidu Lettermanu. Tiste noči mu je Letterman, ki je prepoznal, da je na Romanu nekaj edinstveno humornega, ponudil pogodbo o sodelovanju v okviru njegove produkcijske hiše Worldwide Pants. Na podlagi tega se je rodila svetovna uspešnica Raymonda imajo vsi radi.

Romano je posnel še filma Eulogy in Welcome To Mooseport z Genom Hackmanom. Napisal je tudi knjižno uspešnico Everything And A Kite, z bratoma Bobbyjem in Richem pa še knjigo za otroke Raymie, Dickie, and The Bean: Why I Love and Hate My Brothers.

Njegov komični album Live at Carnegie Hall je bil leta 2002 nominiran za grammyja.

John Leguizamo (Sid) je posnel filme Dogodek, Empire, Spin, Moulin Rouge, Summer of Sam, King of the Jungle, Spawn, Romeo + Juliet, Dr. Dolittle, Hvala za vse, Julie Newmar, Kritična točka, Carlitov zakon, Civilna žrtev (Collateral Damage), ZigZag, Casualties of War, The HoneymoonersCrónicas, The Groomsmen, The Alibi, Land of the Dead, Assault on Precinct 13 (Napad na policijsko postajo št. 13) in Sueno. Na malih ekranih je nastopil v Urgenci, Undefeated, pri katerem je debitiral tudi kot režiser.

Leta 1991 je bil Leguizamo prava off-Broadway senzacija s svojo monodrama Mambo Mouth, ki jo je tudi napisal. Zanjo je dobil več nagrad, uspeh pa je privedel tudi do posebne komične oddaje The Talent Pool.

Razprodana je bila tudi njegova druga monodrama Spic-O-Rama, ki je prav tako prejela številne nagrade. Freak je bila tretja uspešna monodrama, s katero je leta 1998 navdušil Broadway. Tja se je jeseni 2001 vrnil v Sexaholix...a Love Story, ki je temeljila na njegovi razprodani turneji po vsej državi John Leguizamo Live.

Na televiziji je z Rayem Liotto igral v Point of Origin ter v miniseriji Arabske noči.

Denis Leary (Diego) soavtor, izvršni producent, scenarist in glavni igralec v nadaljevanki Newyorški gasilci. Vloga mu je prinesla prvo nominacijo za zlati globus. Leary je začel kot komik na MTV-ju, prodrl pa je z monodramo No Cure for Cancer leta 1991 na Edinburghškem mednarodnem umetniškem festivalu.

V njegovi filmografiji so filmi The Secret Lives of Dentists, Lakeboat, The Thomas Crown Affair (Afera Thomasa Crowna), Monument Ave, Wag the Dog (Pasji dnevi), The Ref, The Sandlot, National Lampoon's Loaded Weapon, A Bug's Life, True Crime.

Leary je bil glavni igralec in producent polurne televizijske nadaljevanke The Job, ki so jo snemali z eno kamero. Nastopil je tudi v Comics Come Home in Paramount City ter se redno pojavljal v Tough Crowd with Colin Quinn in Crank Yankers. Bil je producent filma Blow (Snif) z Johnnyjem Deppom, trenutno pa pripravlja dokumentarec In Search of Ted Demme.

Leary je ustanovitelj The Leary Firefighters Foundation (www.learyfirefightersfoundation.org) v spomin na požar v skladišču v Worcesteru leta 1999, v katerem je umrlo šest gasilcev, med drugim njegov bratranec. Po 11. septembru je ustanovil še eno fondacijo The Fund for New York's Bravest.

Queen Latifah (Ellie) je glasbenica, televizijska in filmska igralka, direktorica glasbene založbe in podjetnica. Je prva izvajalka hip hopa, ki je dobila zvezdo na Hollywood Walk of Fame. Za nastop v Chicagu je bila nominirana za oskarja.

Nastopila je v filmih Frka v bajti, Lak za lase, Nore na denar, Zbiralec kosti, Life Support, The Secret Life of Bees, The Last Holiday, Beauty Shop, Stranger Than Fiction, Jungle Fever, Set It Off, Living Out Loud.

Napisala je tudi knjigo za samopomoč Ladies First: Revelations of a Strong Woman.

Njeni prvi televizijski seriji je bilo naslov Living Single.

O režiserju

Carlos Saldanha je ena gonilnih sil Blue Sky Studios od leta 1993. Rodil se je v Braziliji v Rio de Janeiru 20. julija 1968. Rojstno mesto je zapustil leta 1991, da bi sledil svojim umetniškim instinktom in strastnemu navdušenju za animacijo Z računalniškim znanjem in naravno umetniško rahločutnost se mu je New York zdel idealen kraj za združitev teh sposobnosti in idealen kraj, da se v njem poskusi kot animator. Obiskoval je program MFA v Šoli vizualnih umetnosti. Tam je z odliko diplomiral leta 1993, potem ko je posnel dva kratka animirana filma, The Adventures of Korky, the Corkscrew (1992) in Time For Love (1993). Predvajali so ju na festivalih animiranega filma po vsem svetu. Na enem je spoznal Chrisa Wedga, enega od soustanoviteljev Blue Sky Studios, ki ga je povabil, naj se pridruži njegovi ekipi umetnikov.

Najprej je bil supervizor animacije pri filmu Joe’s Apartment (1996). Bil je tudi režiser animacije za računalniške like pri A Simple Wish (1997) ter Klubu golih pesti (1999).

Režiral je tudi številne reklame, za katere je prejel več nagrad.

S Chrisom Wedgom sta posnela Ledeno dobo (2002) in Robote (2005). Ledena doba je bila leta 2003 nominirana za oskarja. Leta 2002 je režiral kratki film Gone Nutty, ki je bil leta 2004 prav tako nominiran za oskarja. Režiral je tudi drugi del Ledene dobe (2006).

Komentarji

16.6. 2009 ob 19:06

MENI STA BILE VŠEČ LEDENA DOBA1 IN LEDENA DOBA 2.
UPAM,DA BO TUDI LEDENA DOBA 3 DOBRA.
ZELO LEPO OD KOLOSEJA DA FILM SINHRONIZIRAJO.

— AMY
18.6. 2009 ob 15:43

Kumej čakam

— Reziser
23.6. 2009 ob 15:51

film upm da bo carski sam kaj ko pa se ne morm nikakor dokopat do vstopnic..sploh jih nemorm kupt..če mi loh kdu pove ki nej jih kupm in kaku bi bla zlu vesela..ja lepu da so film sinhronizirali..:) xD

— beba
24.6. 2009 ob 13:08

veste kaj ta film je kr neki

— adadadadadadaaddaadadad
25.6. 2009 ob 13:24

Po moje da bo tudi 3. del Ledene dobe uspešnica.

Komaj čakam.!!

— i can't wait
26.6. 2009 ob 21:16

Moji otroci komaj čakajo ta film in me gnjavijo že pol leta, kdaj bo prišel v kino. No KONČNO! Prva dva sta bila zelo dobra, upam da bo tudi trtji vreden cene vstopnice....

— hela2_
27.6. 2009 ob 10:46

ta film pomojm bo se kr dober

— hokus pokus
29.6. 2009 ob 14:21

jaz komaj cakam ledena doba je pa itak vedno polna smeha.

— ana
2.7. 2009 ob 18:02

mi lahko0 kdo tu pove kdo v reklami podosi glas mamutu? Sicer nena nevem kako dobro slišim ampak mislim da v reklami da mu v reklami da glas jonas ž, če pa se motim, me pa prosim popravite, ker v filmu mu da glas ena čisto x-oseba,
LP

— LEPOTEC
3.7. 2009 ob 9:57

Superca! Osebno sem bila le malo razočarana nad sinhronizacijo Malega - se nam je Jonas tako ulegel v srce, da se je Juretova sinhronizacija na trenutke zdela preveč brana in premalo doživeta.

— nika
3.7. 2009 ob 14:45

upam da je coool!

— tiskku_iskku
5.7. 2009 ob 13:22

jz grem film gledat jutr u pundelk sam grem s sestro ampak useen sej mugoče nouve šle tega gledat sam pomoj da ja

— ena zgublena
5.7. 2009 ob 21:24

scrat je najbolši, imam tablo ledena doba in igrco in tudi figurico scrat

— teja
6.7. 2009 ob 19:33

pomoje bo dobr k 1 in 2 del

— tjasa
6.7. 2009 ob 22:00

kva Tanja Ribič pa ne govori? BeeeTa

— Primožek
7.7. 2009 ob 11:32

Moja tmalal sta šla na premiero in zdej hočta film gledat še enkrat tko da.............
mislm d že more bit neki na tem da je film res ful hud!!!
jutr ga gremo gledat skupi pa še bratranček gre zravn in mislm da bomo zares užival!!!
SINHRONIZACIJA JE PA ČIST ZAKON

— -DiEgO
7.7. 2009 ob 12:51

ledena doba3 je najboljša!!!!!!!!!
vredna ogleda
všeč mi je to da je v tem filmu veliko smeha in zabave.
moja otroka sta zelo vesela da je KONČNO prišel na kino platna.

/*Luka*/

— /*luka*/
7.7. 2009 ob 21:49

ali morajo biti res vsi animirani filmi v žabarskem narečju????? bomo sinhronizirali potem tudi v ostala narečja? verjetno bi bilo bolj enostavno in bi nežabarom šlo manj na jetra, če bi bila sinhronizacija v slovenskem knjižnem jeziku.

— marko
8.7. 2009 ob 14:05

jas grem mogoče dans gledat pa upam da bo zanimiv

— polly pocket
9.7. 2009 ob 7:53

hihiii...polno smeha in zabave...to nesmete zamudit :)

— nela
11.7. 2009 ob 9:34

jst ga bom šla gledat dons s seko mogoče baje da je ful dobr

— monxyy
13.7. 2009 ob 10:02

tega filma še nism gledala ampak mi moji prjatli govorijo da je full smešen in zabaven!!!!

— any
13.7. 2009 ob 13:20

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

— leo
13.7. 2009 ob 14:56

ja js komi čakam

— balet2000008
14.7. 2009 ob 13:12

prvič se že gledala ledeno dobo 3. zdej pa še jo greme nkrat ... dvakrat grem v kino enak film gledat,res hvala koloseju da je sinhronizirau film

— beki
14.7. 2009 ob 14:08

buu

— skarlet
15.7. 2009 ob 10:39

Marko, sej imaš v Ratatouille risanki sinhronizirane podgane v vašem narečju.
Get my point?

— lea
16.7. 2009 ob 19:06

js sm film dvakrad gledu enkat s podnapisi enkrat sinhornizeran pa je oboje ful super tko da si morte to ogledat vredn ogleda in še več

— luky
16.7. 2009 ob 19:11

ej to morte it usi gledat ta film je najbolši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!s podnapisi in sinhronizeran oboje sm gledu ej vm pravm morte it gledat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— lukc
17.7. 2009 ob 12:32

ta risanka semi zdi ful huda

— matic
18.7. 2009 ob 12:09

Marko, te popolnoma podpiram. Tudi mene moti ta presneta ljubljanščina vsepovsod. Se lahko zgodi, da greste gledat nemško sinhroniziran film in v njem slišite, da glavni igalci govorijo npr. kakšno avstrijsko narečje? Ne. Tam in na TV-postajah slišite t. i. visoko nemščino. Pri nas pa - ne vem, ali vsi ti igralci in TV-moderatorji niso sposobni govoriti "normalne slovenščine" (kaj so počeli v srednji šoli in na fakulteti?), ali pa je enostavno postalo moderno, govoriti v ljubljanščini. V bistvu se redko kdo od nas sploh zaveda tega fenomena, ker se že apriori razume, da bo v filmu nekdo rekel "Tuk te bm ubou". In potem se - glej, čudež - zgodi, da mi otroci namesto "film" govorijo "filem", "dons" namesto "danes" ipd.
Lea, ti pa nazaj v luknjo, iz katere si prilezla. Get my point?

— robi
18.7. 2009 ob 12:52

hudddddd

— anela
18.7. 2009 ob 13:41

ledena doba 1 in ledena doba 2 sta ful kul tak da upam da bo tudi ledena doba 3 ful kul.

— oki
18.7. 2009 ob 18:19

upam da bo ledena doba 3 enako cooll kot drugi dve in komi čakam sredo da jo grem gledat.
-vansiiii

— vansiiii
18.7. 2009 ob 22:01

Joj, Marko, pa kaj ne razumeš, da se zgodba dogaja na Ljubljanskem barju? Zato pa vsi kvasijo po žabarsko. :-D
Ne, resnično - nekdo se bo moral malo zamisliti in spoznati, da v Sloveniji obstajajo pokrajine, ki so izven mesta Ljubljane, in da se filma, namenjenega celotni slovenski publiki, ne more sinhronizirati v ljubljanskem narečju (če je ljubljanščina sploh narečje).

— amoreo
19.7. 2009 ob 13:31

Šla v 3d gledat sinhronizirano.. Obup! So se sicer trudili fore prevajat iz angleščine v slovenščino ,ampak jim nekako ni uspelo.

Važno je, da so predvsem mlajši uživali, kar tudi so.

— T
20.7. 2009 ob 1:05

Kaj bolj priporočate? Sinhronizirano verzijo ali verzijo s podnapisi? :)

— spela
23.7. 2009 ob 15:58

Najboljš film kar sm jih kdaj videla!!!

— Nežika
26.7. 2009 ob 9:53

Jaz sem gledo kul je pa take fore

— lol
31.7. 2009 ob 12:12

Ledena doba 3 je zelo dobra, zato si bom ogledala še enkrat.Zbiram tudi magnetke od Ledene dobe 3.

LP Julijana

— Julijana
1.8. 2009 ob 1:55

še gelede sinhronizacije:) robi- točno npr. avstrijci ORF imajo vse sinhronizirano in je kdo opazil slučajno da govorijo v narečjih? ne, govorijo nemško. res ne razumem zakaj mora vsaka risanka biti v ljubljanščini. potem pa delajmo nekaj let samo prekmursko, primorsko,..če pa so igralci ki so posodili svoj glas junakom se nesposobni naučiti slovenščino, pa se potem ve kaj pomeni agrft. če je igralec ljubljančan, naj bo v filmu ali v risanki naj govori slovensko, ali pa naj dela film za lokalno tv. ne pa na nacionalni tv itd... in na filmih ki jih vrtijo po celi sloveniji. razumem da se recimo dogaja v lj, ampak ice age se upam da ne dogaja v napi prestolnici,... kajti potem še niti do lesene žlice niso prišli:)
aja, lea? kakšen pribor imate doma?

— marko
2.8. 2009 ob 18:26

ODLIČNA SINHRONIZACIJA!!!!!
BRAVO!

— Irena
2.8. 2009 ob 19:34

jou nism še šou gledat pa tud nism tok utročji da bi to šou gledat

— green day !!!!! cooool!!!!!
4.8. 2009 ob 16:11

zanima me, ali je boljši ogled sinhronizirane ali s podnapis ice age 3 hvala za odgovor

— ice age 3
5.8. 2009 ob 12:52

jaz čokan da bu ledena doba 3 samo čen da bi bila na televizeje

— matej
13.8. 2009 ob 15:09 zvezdica

Sicer nisem ravno ljubiiteljica risank, ampak Ice age 3 je res najboljša risanka, ki sem jo videla letos. Všeč mi je bila animacija, saj si karaktere vzljubil, takoj ko si jih videl. Sinhronizacija je bila čisto vredu (čeprav bi lahko bila boljša) z izjemo Ellie(mamutke), ki je imela precej čuden glas. Veverici sta nas vedno nasmejali , Sid pa je tako ali tako bil eden najboljših junakov. Film sem si ogledala v xpandu s 3d očali, kar je bila precej modra poteza ker se tako veliko lažje vživiš v zgodbo. Res akcija, prijateljstvo, ljubezen, smeh....prisotno je bilo absolutno vse in karakterji so nas nasmejali tudi s popolnoma neumnimi in nevmesnimi izjavami. Priporočam ogled vsem, ki si želijo malo smeha, pa tudi tistim, ki jim smeha ne manjKa. Film je absolutna uspešnica in ne bo vam žal, če ga pogledate.

PS:Odgovor na sporočilo od Ice age 3: sinhronizacija je solidna, ampak je včasih občinstvo tako glasno, da dejansko ne razumeš kaj govorijo. Jaz ti priporočam s podnadpisi. Še posebej ker je mamutki Ellie posodila glas Queen Latifah ;)

— Doriss
14.8. 2009 ob 22:53

pa to je kuul pa pou to ji neki najbolžga v zgodovin <3<3<3:D

— Bill
18.8. 2009 ob 16:01

ful kul film 1 in 2 drugi del nista tku dobra ku 3 ledena doba 3 kul film

— matey
24.8. 2009 ob 9:10

Ta film je res fenomenalen. Meni osebno je boljši od enke in dvojke (čeprav sta tudi prva dva dela zanimiva.).

ocena filma..xD : 1000

— Tea
24.8. 2009 ob 20:28

film je fantastičn men je ful ušeč sid ker ima smisu za humor
predlagam da si ga ogledate brez kokic ker bo gledalec pred tabo popolnoma popljuvan s kokicami (ker se boste ful smejal)

— julč
28.8. 2009 ob 10:59

ta po hud zakon!!!

— pač nekdo
28.8. 2009 ob 17:56

fajn film
priporoćam

— ,,,,,+
8.9. 2009 ob 18:20 zvezdica

Za razliko od predhodnikov,je tretji del šel mimo mene,kot že dolgo nobena animacija ne.Brez posebnih občutkov sem zapustil dvorano in na koncu ugotovil,da je to samo filmska animirana "nadeljevanka",kot je to Shrek.

Dejstvo je,da če nas je je prvi film navdušil in drugi nasmejal,mene je tale tretji dobesedno zdolgočasil.

Upam samo,da ne žali otrokove inteligence,ker zgodba ponuja nesmisel.Prvi je ta,da so dinozavri že mnogo pred ledeno dobo izumrli...od tu naprej pa film dobi priokus prevare.Jaz svoje otroke učim zgodovino evolucije zemlje,od stvarjenja do človeka in naj ga peljem gledat tole?

No,zdaj pa k zabavni plati filma,ki pa je roko na srce korak nazaj od predhodnikov,vendar še vedno brezskrbna in sem v humorju užival.

To pa je edino rešljivo!

— Gumbek
17.9. 2009 ob 15:17

Vse dele sm že gledala a mi jr ta najboljši. Upam da bo obsajala še ledena doba 4.
Sm jo že velikrat gledala to ledeno dobo tri pa mi je ful dobra. Jz bi jo dala še na tv.
Sam čez eno leto. zbirala sm tud magnete od ledene dobe3 pa sm use zbrala.

LP Julijana

— Julijana
8.10. 2009 ob 20:11

res vsem zelo,zelo priporočam ta filmzato ker je zelo zanimiv ampak pojdite gledt 3Dta je še bojši kar vse gre čez tebe res je dober pa vidimo s v kinu!!

— Ledenček
30.10. 2009 ob 9:43

no končno je ta ledena doba 3 prišla v kolosej!

— jana
3.11. 2009 ob 17:15

zelo dobra naj bolše je ko pride dinozaver

— tim
7.11. 2009 ob 9:27

carska!!!

— jerrrrrrrrro
7.11. 2009 ob 11:35

upam da bo dobr

— car
21.11. 2009 ob 10:53

Film je o.k. sam je vseen bolši kot prve dva . všeč so mi glasovi in skratka je smešen.
Lahko bi bilo malo več akcije , saj se dogaja samo ko iščejo svojega prijatelja.
Zgodba ima pa dober pomen-za prijatelja se je vredno boriti.Je za sprostit-nič za prebavit. Sicer sem pa tko pričakovala-in mi je blo všeč.

— KOMENTAR
28.11. 2009 ob 22:11

nimam besed pedober filem ;) PRIPOROČAM ( :

— ; D
11.12. 2009 ob 18:11

kr neki. sam to je dobr ,da je sinhruniziran.

— miha
24.1. 2010 ob 13:32

ful cool je blo
jas bi dal kar oceno 10.000

vsaj meni

— žan
25.1. 2010 ob 13:31

mojemu bratcu je zelo všeč! pa vam? meni pa je bil kr všeč!

— niki
6.2. 2010 ob 10:46

tot film je ful dobr . js smga ga gledal 2x. ite ga gleat

— zilu
26.2. 2010 ob 19:03

no jst se nism gledla 3 sam pa 1 2 ldeno dobo gledla no sam moja sstrična pa ubužuje unga vvrička no meni so usi dobri sam najbulš pa un sit al kaj je že joj je mislu d je kravica j pa ursnici nek čiz druzga haha
by

— lolipop
1.4. 2010 ob 20:41

lahko bi bil še kak video.drugač pa je coool

— tajda
21.4. 2010 ob 13:33

Klasična risanka, ki me ni nevem kako pritegnila prevzela. Za moje pojme je bil film izredno dobro narejen, premikanje in dodelava (naprimer kožuha pri lenivcu) fantastična. Glede izgleda(pa 3D pa take pa to) je bil Ice Age3 bistveno boljši od predhodnjikov, glede vsebine pa daleč zadaj. Pa ali je ni risanka, se mi je velikokrat zastavljalo vprašanje. Moj 6letni bratec je bil sicer navdušen nad filmom, a se mu zdita prva dva dela veliko boljša. In večina gledalce takega filma je populacija od 6 pa tja do 15 leta. Edino, kar ga povzdiguje nad povprečje so šaljivi dialogi, lenivec (ki je za razliko od drugih likov popolnoma dodelan), tiger in dinozaverčki. Oba mamuta sta dolgočasna. Ah ja lahko bi se bolj potrudili...

— phantom
16.5. 2010 ob 12:48

Ice age 3 je ful beden film

— Zala
26.6. 2010 ob 12:17

ledena doba 1,2 in 3 sta bille dobri ampak gdaj bo ledena doba 4 v kinih

— dddd
17.10. 2010 ob 13:50

Nor film sm ga gledu u kinu v 3D verziji...

— jst
25.11. 2010 ob 15:45

kkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllll:)

— tej
4.12. 2010 ob 18:14

Je fuul smešno,sem že fulkrat gledala,tud 3D v kinu,sam ga fulkrat predvajajo na televiziji.

— amy+++
7.1. 2011 ob 16:03

hud film je bil

— TITO23
10.3. 2011 ob 13:21

Ta film je carski!

— tina
18.3. 2011 ob 18:23

ta risanka mi je zelo ušeč <3<3<3<3

— eva
16.4. 2011 ob 10:36

ta film je kkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

— anže
22.5. 2011 ob 18:12

ta film je superca

— -elvisa
10.2. 2012 ob 15:11

krneki

— tina
31.5. 2012 ob 20:20

ice age 2 je the best film kar jih obstaja!!!!!!
aja, če kdo reče da je to otročje BOSTE IMELI OPRAVKA Z MANO!!!
(tako da pazite kaj napišete...)

— Grace
26.11. 2016 ob 17:11

ta risanka je dobra

— janja

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.