Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Laži in kraja

Lying and Stealing
kriminalna drama
Podnapisi
Na sporedu od: 26.9.2019, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Matt Aselton, Adam Nagata
Režija: Matt Aselton
Ivan (Theo James) je uspešen tat umetnin, ki bogatašem krade vrhunske umetnine. Zločinsko življenje je podedoval po očetu, a za razliko od večine tatov ima Ivan rad umetnost tako kot umetnost kraje. Kljub dobremu plačilu pa je njegova želja, da se osvobodi zločinskega sveta, a zabredel je tako globoko, da svoji preteklosti morda nikoli ne bo ušel. Dokler ne spozna igralke Elyse (Emily Ratajkowski), ki je prav tako zločinka s kaotično preteklostjo, kateri želi ubežati tudi sama. Pričneta sodelovati, pred njima pa je še zadnja tatvina, zaradi katere pa ne bi obogatela, temveč bi se osvobodila preteklosti.

Konec septembra na velika platna prihaja kriminalna drama z naslovom Laži in kraja, ki prikazuje zgodbo spretnega tatu umetnin, ki pa se želi svoje trenutne zaposlitve znebiti. Ko spozna privlačno igralko, se pojavi priložnost, da kriminalni svet zapusti za vedno.

Glavnega tatu je upodobil Theo James, privlačno dekle, ki je tudi sama mojstrica zvijač, pa je zaigrala Emily Ratajkowski. Na režiserski stolček kriminalne drame je sedel Matt Aselton, ki je skupaj z Adamom Nagato tudi napisal scenarij.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.