Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Last Castle

akcijski, drama
2h 11min / 131min
Scenarij: David Scarpa, Graham Yost
Režija: Rod Lurie

Komentarji

13.9. 2007 ob 17:22 zvezdica

Film Last Castle - Poslednja bitka je vsekakor film, ki je vredn ogleda oz. morate ga gledati. Igranje Roberta Redforda je fantastično. Vidu se mu da je "star maček"! Tudi njegov nasprotnik James Gandolfini popolno zaigra vlogo moralnega "bad guy-a". Tudi zgodba je nadpovprečna. Vendar pa me je, kot zelo kritičnega gledalca filmov, kr nekaj stvari zmotl. 1.) Film si ne morš nikakor ogledat ne da bi pomislil oz. ga primerjal z Shawshank Redemption (Kaznilnica odrešitve). Kar je salba točka tega filma, saj je zgodba slednjega defenitivno boljša. 2.) Film je "full of Yankee shit"! Na živce mi grejo filmi o ameriških vojakih k tako lepo prikazujejo njihovo obnašanje in moralna načela. Prosm vas!! 3.) Film je od začetka v vseh pogledih popoln, vendar zgodba proti koncu začne popuščat, film je nekako predvidljiv in na koncu je gledalec malo razočaran.

— Grega

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.