Kolosej
Film distribucije Fivia

Last Station

biografska zgodovinska drama
Podnapisi
1h 53min / 113min
Leto: 2009
Jezik: angleščina
Scenarij: Michael Hoffman po romanu Jayja Parinija
Režija: Michael Hoffman
Biografska drama o zadnjem obdobju ustvarjanja in življenja slavnega ruskega pisatelja Leva Tolstoja predstavi težavno razmerje z ženo Sofijo. Njun odnos dodatno razburka prihod mladega tajnika Valentina, ki ga je najel Tolstojev premeteni privrženec Vladimir, da bi vohunil in poročal o delu velikega literata. Toda Sofija zasluti, kaj se dogaja, zato skuša s pomočjo svojih čarov in domiselnih spletk ohraniti svoj vpliv, kar naivnega Valentina pahne v popoln čustveni kaos.

Komentarji

20.1. 2010 ob 19:51

Fantastično! Komi čakam. Vsaj v Viču igrajo dobri filmi.

— Maša
16.3. 2010 ob 20:52

Biografska drama o Tostoju?! Yes, grm prc gledat. Že nekaj let strastno prebiram njegova dela...
To, sam de so pusnel tak film, ooooo...

— Cankar

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.