Kolosej
Film distribucije 2i Film

Ali je stevard v letalu?

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 11.2.2016, Kolosej Ljubljana
1h 39min / 99min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Mike Sikowitz
Režija: Sam Friedlander
Narcisoidni stevard Larry uživa v svojem poklicu in večino prostega časa nameni negi svojega telesa in osvajanju lahkih deklet. Toda ko se letalske družbe odločijo vse kabinsko osebje zamenjati z naprednimi roboti, se Larry pogumno postavi za svoje pravice. Kolegi ga izberejo, da se bo z robotom pomeril v spretnostih postrežbe potnikov, toda Larry po svoji stari navadi večino pozornosti nameni spogledovanju in postavljaštvu. Ko se zdi že vse izgubljeno, se Larry vendarle odloči dokazati iz kakšnega testa je in rešiti čast stevardov ter stevardes.

Larry Gaye je najboljši stevard na svetu, je izjemno priljubljen med damami in dobitnik številnih nagrad za svoje delo in veščine. Toda, ko se podjetje Federated Airlines, kjer je zaposlen, odloči svoje osebje zamenjati z robotom Flight Pal 2000, sindikat Larryja izbere za predstavnika, ki mora dokazati, da so človeški stevardi in stevardese vendarle nezamenljivi. S spodbudo prijatelja Nathana, se Larry poskuša pobotati z bivšim dekletom, toda skrivnost, ki jo bo pri tem odkril, mu bo obrnila svet na glavo.

Komentarji

10.2. 2016 ob 16:21

film je zelo beden, ni smešen. trailer je dosti boljši

— Kolo Novak

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.