Kolosej
Film distribucije Cinemania group

La French

triler
2h 15min / 135min
Leto: 2014
Država: Francija
Scenarij: Audrey Diwan in Cédric Jimenez
Režija: Cédric Jimenez
Film, osnovan na resničnih dogodkih, spremlja delo komisarja Pierra, ki se dolga leta bojuje proti zločinskemu kartelu, znanem pod imenom La French. Lovke kriminalcev segajo od Turčije, preko Francije in Kanade, vse do ZDA, kamor tihotapijo heroin. Mafijske združbe iz različnih držav si prosto pot tlakujejo s številnimi podkupninami, izsiljevanji in umori, toda neprestana nevarnost ne omaje Pierra pri njegovih preiskavah, čeprav s tem tvega tudi življenja prijateljev in lastne družine.

Komentarji

23.5. 2018 ob 15:00

Benoit Magimel je fantastičen igralec in privoščim mu vse nagrade tega filmskega sveta! Vedno bom njegova oboževalka!

— Andreja Jurečič

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.