Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Krudovi: Nova doba (sinhronizirano)

The Croods 2
animirani
Sinhronizirano
Na sporedu od: 24.6.2021, Kolosej Ljubljana
1h 36min / 96min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Joel Crawford
Krudovi potrebujejo nov kraj za življenje in tako se prva prazgodovinska družina odpravi v svet iskat varnejši kraj za svoj dom. Ko odkrijejo idilieen obzidan raj, ki ustreza vsem njihovim potrebam, so preprieani, da so njihovi problemi rešeni - razen ene stvari. Tam že živi druga družina, Boljširod (Bettermans). Boljširodovi (poudarek na »boljši«) so s svojo dodelano hišico na drevesu, neverjetnimi izumi in namakalnimi hektari svežih pridelkov na evolucijski lestvici kar nekaj korakov pred Krudovimi. Ko Krudove v svoj dom sprejmejo kot prve goste na svetu, napetosti med njimi kmalu dosežejo prelomno toeko. In ko se zdi, da je vse izgubljeno, bo nova grožnja obe družini pognala v epsko pustolovšeino zunaj varnih zidov in ju prisilila, da sprejmeta medsebojne razlike, si pomagata in skupaj skujeta prihodnost.

Po sedmih letih se na velika platna vrača prazgodovinska družina Krudovi, ki je preživela marsikatero nesrečo in nevarnost, zdaj pa se bo morala soočiti z nečim, kar jo bo pretreslo še bolj – druga družina, ki je precej naprednejša od njih.

Animirano pustolovščino je režiral Joel Crawford, ki je sodeloval pri mnogih animiranih filmih studia DreamWorks Animation (med njimi franšiza Kung Fu Panda in Troli), producent pa je Mark Swift.

Že znanim izvirnim glasovom - oče Grug (Nicolas Cage), mama Uga (Catherine Keener), uporniška najstniška hčerka Ip (Emma Stone), njena simpatija Fant (Ryan Reynolds), sin Klump (Clark Duke) ter Oma (Cloris Leachman - se pridružijo novi, in sicer Peter Dinklage kot oče Phil Betterman, Leslie Mann kot mama Hope Betterman in Kelly Marie Tran kot njuna hčerka Dawn.

Komentarji

31.8. 2020 ob 14:55

supeer

— ilinka
18.9. 2020 ob 18:28

a pride sinhroniziran?

— timr07
13.10. 2020 ob 17:28

najjači film

— agent000
31.7. 2021 ob 3:42

Star sem 16 let a sem vseeno uzival v filmu. Rad bi bil v tem filmu saj mi je ta punca notri zelo vsec. Sem iz maribora.

— nigor

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.