Kolosej
Film distribucije Slovenski filmski center

Krizno obdobje

drama
V slovenščini
Na sporedu od: 27.2.2020, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 1981
Država: Slovenija
Jezik: slovenščina
Režija: Franci Slak
Film je predvsem psihološka študija o študijskem neuspehu. V središču te študije je Pavle Komel, mladi mož, ki se izogiba najbolj osnovnim odnosom z nekoč bližnjimi prijatelji in znanci. V želji, da bi našel samega sebe, naredi še zadnji poizkus. Vrne se v majhno mesto, kjer je preživel svoje otroštvo. Toda tudi ta vrnitev h koreninam se izkaže za neuspešno, saj najde očeta, od katerega se je popolnoma odtujil. Na koncu se Pavle odloči, da bo študij na univerzi dokončno opustil.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.