Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Križarjenje skozi džunglo

družinska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 29.7.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Glenn Ficarra, Michael Green, John Requa
Pridruži se priljubljenima Dwaynu Johnsonu in Emily Blunt na avanturi življenja v Disneyjevi pustolovščini “Križarjenje skozi džunglo”, vznemirljivi vožnji po Amazonki s pametnim skiperjem Frankom Wolffom in neustrašno raziskovalko dr. Lily Houghton. Lily pripotuje iz Londona v džunglo Amazonije in najame Frankove vprašljive usluge, ker nudi vodenje po reki La Quila v svojem razmajanem ampak simpatičnem čolnu. Lily je odločena, da bo odkrila starodavno drevo, ki ima neverjetne zdravilne sposobnosti – ima moč spremeniti prihodnost medicine. Čeprav se na to epsko popotovanje odpravita skupaj, ta neverjetni dvojec naleti na nešteto nevarnosti in nadnaravnih sil, ki se skrivajo v varljivi lepoti bujnega deževnega gozda. Ko se razkrivajo skrivnosti skrivnostnega zdravilnega drevesa, se povečuje tudi nevarnost za Lily in Franka in tako njuna usoda in usoda celotnega človeštva obvisi na nitki.

Jaume Collet-Serra režira film, v katerem igrajo Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez in Jack Whitehall, z Jessejem Plemonsom in Paulom Giamattijem. John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia in Beau Flynn so producenti. Medtem, ko sta Scott Sheldon in Doug Merrifield izvršna producenta. Zgodbo so napisali Glenn Ficarra, John Requa in Michael Green, scenarij pa Glenn Ficarra in John Requa.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.