Kolosej
Film distribucije Fivia

Kralj pingvinov

drama
1h 18min / 78min
Leto: 2012
Scenarij: David Attenborough
Producent: Anthony Geffen
Kralj pingvinov je zgodba o odraščanju in boju za obstanek izjemnega pingvina, ki nas popelje na razburljivo epsko potovanje po nedotaknjeni naravi daljne Antarktike. To je eden izmed najgosteje naseljenih krajev na vsej južni polobli, v katerem ni lahko varovati svoje mesto. Da bi postal kralj in zase našel družico, mora naš junak tekmovati s stotinami drugih pingvinov. Zdržati mora sneg, led in smrtonosne valove ter se braniti pred napadalci iz morja, kopna in zraka. Pred največjo izkušnjo pa je postavljen, ko pride do tragedije in je od njega odvisna vsa družina. Je dovolj močan, da prestane še najtežjo nalogo?

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.