Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Kot šef

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 23.1.2020, Kolosej Ljubljana
1h 23min / 83min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Sam Pitman, Adam Cole-Kelly
Režija: Miguel Arteta
Najboljši prijateljici Mia (Rose Byrne) in Mel (Tiffany Haddish) živita odlično življenje, imata kozmetično podjetje, ki sta ga skupaj ustvarili. Ker pa se znajdeta v velikih finančnih težavah, je ponudba velike kozmetične hiše v lasti Claire Luna (Salma Hayek) za odkup preveč mamljiva, da bi jo izpustili. Nastala situacija pa ogrozi njuno prijateljstvo, saj prijateljici, ki sta si karakterno popolnoma različni, prihodnost podjetja vidita popolnoma drugače, poleg tega pa jima nova šefica krade ideje.

Januarja prihodnje leto bo v svetu lepote postalo grdo. Na velika platna prihaja komedija z naslovom Kot šef, v kateri se med prijateljici iz otroštva, ki sta skupaj ustvarili svojo kozmetično znamko, vplete šefica priznane kozmetične znamke, jima ponudi odplačilo dolgov, a ogrozi njuno prijateljstvo.

V glavnih vlogah prijateljic zaigrata Rose Byrne in Tiffany Haddish, nesramno šefico pa Salma Hayek. Komedijo je režiral Miguel Arteta, scenarij pa napisala Sam Pitman in Adam Cole-Kelly.


Komentarji

30.1. 2020 ob 20:26

Zelo dober film ❤️

— Rok
18.2. 2020 ob 16:48

Zakaj so filmi samo ob 16h?
Sej ni risanka
Res smotano

— Nuša

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.