Kolosej
Film distribucije Razno

Košarkar naj bo 2

Košarkar naj bo 2
družinska komedija
V slovenščini
Na sporedu od: 26.9.2019, Kolosej Ljubljana
1h 20min / 80min
Leto: 2019
Država: Slovenija
Jezik: slovenščina
Scenarij: Primož Suhodolčan
Režija: Boris Bezić
Producent: Frenk Celarc
Vračajo se Ranta in njegovi prijatelji, novi košarkarski izzivi in prve ljubezenske težave. Osnovna šola je za filmske junake že skoraj pri kraju. Poletje trka na vrata, pred Rantovim moštvom pa je najpomembnejša košarkarska tekma njihovih življenj … jim bo uspelo zmagati na vseh področjih?
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned
Vračajo se Ranta in njegovi prijatelji, novi košarkarski izzivi in prve ljubezenske težave. Osnovna šola je za filmske junake že skoraj pri kraju. Poletje trka na vrata, pred Rantovim moštvom pa je najpomembnejša košarkarska tekma njihovih življenj … jim bo uspelo zmagati na vseh področjih?
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned

Minili sta dve leti odkar smo junake knjižne uspešnice Primoža Suhodolčana Košarkar naj bo spoznali na filmskih platnih. V kino se z novimi dogodivščinami vračajo že to jesen.  

V tem času je Ranta zagotovo še malo zrasel, v marsičem pa je ostal tak, kot ga poznamo iz prvega dela uspešnice, ki si jo je ogledalo skoraj 80.000 ljudi – zagrizen košarkar, zvest prijatelj zabavnemu Smodlaku in privlačen fant, ki mu je uspelo osvojiti srce najlepše punce na  šoli.

O ZGODBI

Filmska druščina se trudi z zadnjimi šolskimi obveznostmi, preden bodo končno zaključili šolsko leto, košarkarsko ekipo, ki še naprej zagrizeno trenira pod strogim vodstvom učitelja telovadbe Salte, pa čaka pomembna tekma na državnem nivoju, ki je ne smejo izgubiti. Žog (in še česa) jim tokrat ne premeša le nasprotnik, ampak tudi novi soigralec, ki ga sprejmejo v ekipo, da bi jim prinesel zmago.

O FILMU

Košarkar naj bo 2 bo z dobro zgodbo, zdravim humorjem, pravimi vrednotami in pozitivno naravnanostjo tako odraslim kot otrokom spet pokazal, da lahko s prizadevanjem in srčnostjo uspemo tako v šoli kot drugje.

Razigranost in humor so odlično upodobili mladi igralci Klemen Kostrevc (Ranta), Matija Brodnik (Smodlak), Gaja Filač (Metka) in Domen Novak (Joško), v odraslih vlogah pa jih imenitno spremljajo Marko Miladinović (Salta), Gojmir Lešnjak Gojc (Tundra), Lado Bizovičar (Tini Trska) ter zaskrbljena starša Ana Maria Mitić in Matjaž Javšnik.

Komentarji

9.3. 2019 ob 15:56

Hudooo komaj cakam!!!

— Kosarkas
14.3. 2019 ob 18:27

Komaj čakam! Sploh ne vem kaj naj rečem super😜😜😜😃😃😃😃😃

— Lana
16.4. 2019 ob 17:33

Uau a že drugi del? neverjetno! bogve o čem gre ta drugi del! me zlo zanima! gotovo bo super! 😜😜😜😃😃😃😃😃

— Lucijan
19.4. 2019 ob 21:04

komaj čakam
masa urbanija

— masa
5.5. 2019 ob 15:06

Kje je film napoved?

— Lara
9.5. 2019 ob 21:26

Komi cakam ze prvi film je bil top

— Nejc
15.5. 2019 ob 10:26

Juhu, komaj čakam!!!!!!

— Nataša
22.6. 2019 ob 19:44

Komaj čakam da ga grem gledat, že ne vem kaj naj rečem,

— BALU
7.7. 2019 ob 13:59

Super film, fajn za ogled
priporočam ga vsakemu :)

— Nekdo
30.8. 2019 ob 23:22

Film sem ze vido in je mkm najboljši film na svetu ever

— Sandi
31.8. 2019 ob 13:30

super film je še več takih slovenskih košarkaških filmov bi moglo priti ven sako leto

— tim

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.