Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Konec šole

No more school
komedija
Na sporedu od: 6.6.2002, Kolosej Ljubljana
1h 39min / 99min
Scenarij: Marco Petry
Režija: Marco Petry

Kratka vsebina

Napočil je čas, ko se bliža konec šole - zadnje duhovite ure, ki jih bo moč preživeti s sošolci in z vsemi lepimi dekleti. Kako skupina gimnazijcev v majhnem nemškem mestecu preživlja zadnje dneve pred diplomo, preden se odpravijo resnemu življenju nasproti.

Ko bo konec šole, nič več ne bo tako, kot je bilo prej.

Marco Petry (režiser in scenarist)

S svojim občutljivim in prodornim opazovanjem opisa/obnašanja skupine študentov, tik preden so diplomirali, je Marco Petry ustvaril briljanten režijski prvenec. Zanj je napisal tudi scenarij in se osredotočil na zgubljanje mladostne lahkotnosti, na strahove, ki nas pestijo ob misli na prihodnost, obenem pa tudi na nov način življenja, ki se obeta in sveže ljubezni, ki se

Komentarji

17.6. 2007 ob 21:57

Moram rečt da je fulll dobr film. Smeha pouno:)

— Mike

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.